Libnet.ro
UNICEF

13:30

STUDIU DELOITTE: increderea este primul factor emotional care influenteaza loialitatea fata de un brand

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU DELOITTE: increderea este primul factor emotional care influenteaza loialitatea fata de un brand

Opt din zece consumatori 83%) considera ca increderea este primul factor emotional care influenteaza loialitatea fata de un brand, conform studiului Deloitte 2019 Exploring the value of emotions-driven engagements. Mai mult, studiul arata ca factorii emotionali sunt cei care determina loialitatea fata de un brand, in timp ce factorii rationali joaca un rol important in decizia consumatorilor de a incepe si de a incheia relatia cu un brand. Studiul este efectuat pe baza unei cercetari inovatoare care inglobeaza multiple metodologii si care analizeaza raspunsurile a aproximativ 1. 000 de respondenti, 91 de milioane de texte publicate pe retelele de socializare legate de 30 de branduri din 11 domenii, precum si peste 2. 000 de chestionare colectate din doua domenii bazate pe servicii, se arata intr-un comunicat remis remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Ce influenteaza loialitatea fata de un brand

Opt din zece consumatori 83%) considera ca increderea este primul factor emotional care influenteaza loialitatea fata de un brand, conform unui studiu Deloitte. Mai mult, factorii emotionali sunt cei care determina loialitatea fata de un brand, in timp ce factorii rationali joaca un rol important in decizia consumatorilor de a incepe si de a incheia relatia cu un brand.

Cine este primul sot al Anamariei Prodan. Momente grele pentru cei doi dupa ce una dintre fiicele lor a ajuns la spital

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au una dintre cele mai longevive relatii din showbiz-ul romanesc. Multi stiu ca pe langa legatura frumoasa pe care o au, ambii se inteleg de minune si cu fostii soti, cu care au copii. Acestia au ramas la bine si la greu tot impreuna. De curand, Sarah s-a accidentat, moment .

El este primul absolvent roman de Medicina la Cambridge. De ce a decis sa se intoarca in tara

Romania a exportat in ultimii, aproximativ, 25 de ani oameni de valoare in tarile din vestul Europei, printre acestia se numara si Mihai Bica. Mihai Bica, la prima vedere, nu ai spune ca este primul roman care, in urma cu sapte ani devenea primul roman admis la Medicina in cadrul prestigioasei Universitati Gambridge. El este .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )