Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine este primul sot al Anamariei Prodan. Momente grele pentru cei doi dupa ce una dintre fiicele lor a ajuns la spital

Playtech Playtech,
Cine este primul sot al Anamariei Prodan. Momente grele pentru cei doi dupa ce una dintre fiicele lor a ajuns la spital

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au una dintre cele mai longevive relatii din showbiz-ul romanesc. Multi stiu ca pe langa legatura frumoasa pe care o au, ambii se inteleg de minune si cu fostii soti, cu care au copii. Acestia au ramas la bine si la greu tot impreuna. De curand, Sarah s-a accidentat, moment . continuă pe Playtech

Fiica Anamariei Prodan, accidentare grava. Sarah a fost operata de urgenta. Ce a patit

Fiica cea mare a Anamariei Prodan trece prin momente dificile. Sarah Dumitrescu s-a accidentat grav in timpul unui meci de baschet si a trecut printr-o interventie chirurgicala complicata. Mama ei a plecat de urgenta Mississippi pentru a fi alaturi de ea. Fiica Anamariei Prodan a fost operata de urgenta, dupa ce s-a accidentat in timpul .

Cine este si cum arata fiul Monicai Tatoiu. De ce nu apare niciodata in public

Monica Tatoiu este cunoscuta de o tara intreaga deja de ani buni, dar cu toate astea a reusit sa-si tina familia departe de camerele de luat vederi. Cine este si cum arata unicul fiu al vedetei? Cum arata fiul Monicai Tatoiu? Este o femeie de succes, este fericita ca a reusit sa modeleze tineri datorita .

Cine este romanul care a ajuns rege in America de Sud. Faptele lui sangeroase au intrat in istorie

De-a lungul istoriei Romania a dat mari valori in cam toate domeniile, inclusiv in cel al explorarii. Dar, cum toate lucrurile frumoase au si un revers al medaliei, se pare ca in istorie a existat un personaj care nu a fost facut cinste numelui de Romania iar istoria l-a catalogat ca un sangeros explorator. Un .

Cine este Niculae Badalau. De ce se cere excluderea sa din PSD

Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a atras atentia printr-o serie de declaratii controversate, lansate de curand si la adresa romanilor din Diaspora. Spusele publice ale acestuia par sa fi venit la pachet cu cerinta de excludere, din randul social-democratilor. in varsta de 58 de ani, senatorul PSD de Giurgiu a starnit revolta, dupa declaratiile oferite .

Cine este Emil Veteleanu, veteranul de razboi care a fost ignorat la festivitatile de Ziua Nationala. Moment jenant cu batranul de 101 ani

Un veteran de razboi a fost ignorat de delegatia PNL care a participat la ceremonia organizata la Ramnicu Valcea de Ziua Nationala a Romaniei. Este vorba despre Emil Veteleanu 101 ani), care a participat la batalia de la Oarba de Mures cea mai sangeroasa din cate au existat pe teritoriul Romaniei in Al Doilea Razboi .

Cine este fiica lui Gheorghe Dinca si de ce au anchetat-o procurorii, in cazul Caracal. Trecutul controversat al Danielei

Familia lui Gheorghe Dinca are un trecut controversat. Mai exact, fiica acestuia, Daniela, pe care procurorii au audiat-o de cateva ori, in cazul Caracal. Autoritatile incearca si in prezent sa faca lumina in ancheta care a zguduit Romania, odata cu disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Cine este fiica lui Gheorghe Dinca si de .

Cine este sotul Mirelei Vaida. Cu ce se ocupa Alexandru si cum este, de fapt, relatia lor

Mirela Vaida este una din cele mai iubite si apreciate prezentatoare TV din Romania. A inlocuit-o cu brio pe Simona Gherghe in cadrul emisiunii de la Antena 1, dupa o absenta destul de indelungata. Prezenta cucereste atat pe micile ecrane, cat si in intimitatea familiei sale, unde este asteptata mereu cu bucurie acasa, de sotul .

Cine este cel mai puternic fashion influencer al anului 2019

Ne apropiem cu pasi rapizi de finalul acestui an, iar publicatiile de specialitate din strainatate au realizat topul celor mai puternicii fashion influenceri din 2019! Cine ocupa prima pozitie? Meghan Markle, Ducesa de Sussesx.

STUDIU DELOITTE: increderea este primul factor emotional care influenteaza loialitatea fata de un brand

Opt din zece consumatori 83%) considera ca increderea este primul factor emotional care influenteaza loialitatea fata de un brand, conform studiului Deloitte 2019 Exploring the value of emotions-driven engagements. Mai mult, studiul arata ca factorii emotionali sunt cei care determina loialitatea fata de un brand, in timp ce factorii rationali joaca un rol important in decizia consumatorilor de a incepe si de a incheia relatia cu un brand. Studiul este efectuat pe baza unei cercetari inovatoare care inglobeaza multiple metodologii si care analizeaza raspunsurile a aproximativ 1. 000 de respondenti, 91 de milioane de texte publicate pe retelele de socializare legate de 30 de branduri din 11 domenii, precum si peste 2. 000 de chestionare colectate din doua domenii bazate pe servicii, se arata intr-un comunicat remis remis Redactiei noastre.

El este primul absolvent roman de Medicina la Cambridge. De ce a decis sa se intoarca in tara

Romania a exportat in ultimii, aproximativ, 25 de ani oameni de valoare in tarile din vestul Europei, printre acestia se numara si Mihai Bica. Mihai Bica, la prima vedere, nu ai spune ca este primul roman care, in urma cu sapte ani devenea primul roman admis la Medicina in cadrul prestigioasei Universitati Gambridge. El este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )