Libnet.ro
UNICEF

10:45

Studiu despre diaspora romaneasca din Spania

Antena3 Antena3,
Studiu despre diaspora romaneasca din Spania

Diaspora romaneasca din Spania face obiectul celui mai complex demers de cercetare stiintifica realizat vreodata la nivelul Uniunii Europene UE). Studiul, care debuteaza astazi, 2 noiembrie, la. continuă pe Antena3

Universitatea Autonoma din Barcelona, in colaborare cu alte sapte universitati din Spania, Romania, Germania, Elvetia si SUA desfasoara cel mai complext studiu despre diaspora romaneasca din Spania

Diaspora romaneasca din Spania face obiectul celui mai complex demers de cercetare stiintifica realizat vreodata la nivelul Uniunii Europene UE). Studiul, care debuteaza astazi, 2 noiembrie, la Castellon de la Plana, Spania, este realizat de grupul de cercetare egolab-GRAFO, din cadrul Universitatii Autonome din Barcelona, in colaborare cu cercetatori din alte sapte universitati din Spania, Romania, Germania, Elvetia si Statele Unite ale Americii. Partenerul din Romania in acest studiu stiintific este Institutul de Cercetari al Universitatii din Bucuresti, prin grupul de cercetare pentru Grafuri si Retele Sociale GraphNets.

Procurorul general din Spania cere mandat european de arestare pentru liderul catalan Carles Puigdemont

Procurorul general din Spania a cerut astazi magistratilor curtii supreme un mandat european de arestare pentru Carles Puigdemont, transmite Reuters.

Rusia se implica in criza din Spania: Un politician al republicii pro-ruse Osetia de Sud a vizitat Catalonia

Un politician din republica autonoma Osetia de Sud, cunoscut pentru afinitatile sale cu presedintele Vladimir Putin a vizitat Barcelona saptamana trecuta, cu scopul de a stabili legaturi intre cercurile de la Kremlin si o ipotetica regiune independenta Catalonia, potrivit unor surse spaniole, relateazaEl Pais.

Ce stim pana acum despre atacul terorist din New York

Opt persoane au fost ucise si alte 11, printre care si doi copii, au fost ranite de o camioneta inchiriata ce a intrat pe o pista pentru biciclisti din New York.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )