Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un studiu despre Pamant stabileste o noua varsta pentru campul magnetic

Playtech Playtech,
Un studiu despre Pamant stabileste o noua varsta pentru campul magnetic

Odata cu dezvoltare tehnologiei s-au dezvoltat si modalitatile prin care pot fi testate vechi teorii stiintifice. Acelasi este cazul si cu masurarea varstei campului magnetic al Pamantului. Un studiu recent il da mai batran decat se crezuse. Pamantul nu are un scut solid contra radiatiilor sau meteoritilor, dar campul magnetic si atmosfera isi fac treaba [] Un studiu despre Pamant stabileste o noua varsta pentru campul magnetic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ministerul Mediului impune o noua taxa pentru agricultori: Fiecare produs folosit pentru a proteja culturile va fi impozitat suplimentar cu 2%

Ministerul Mediului impune o noua taxa de mediu, conform unei ordonante guvernamentale care spune ca fiecare produs folosit pentru a proteja culturile va fi impozitat suplimentar cu 2%, potrivit agrointel. ro. Taxa ar.

O noua permisie pentru Gica Popescu: Fostul capitan al nationalei a mers cu familia in Delta Dunarii

La nicio o luna de la precedenta permisie, Gica Popescu a primit o noua invoire de 5 zile din partea conducerii penitenciarului, anunta jurnalistii de la Cancan. De data aceasta, Gica Popescu a preferat sa.

O noua acuzatie pentru Putin: Ar fi ordonat personal asasinarea fostului spion Litvinenko

Avocatul sotiei si fiului lui Aleksandr Litvinenko, un fost spion rus asainat la Londra in 2006, a profitat de pledoaria sa finala in cadrul anchetei publice pentru a-l acuza pe presedintele rus Vladimir Putin ca a ordonat personal asasinarea acestuia, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )