Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU EJOBS: Joburile pe pile sunt cele mai mari temeri la angajare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU EJOBS: Joburile pe pile sunt cele mai mari temeri la angajare

Cel mai recent studiu derulat de eJobs arata ca schimbarea jobului reprezinta una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a cetatenilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luate de cei care au pile, anunta un comunicat remis astazi, Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU EJOBS: Joburile pe pile - temeri la angajare

Cel mai recent studiu derulat de eJobs arata ca schimbarea jobului reprezinta una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a cetatenilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luate de cei care au pile, anunta un comunicat remis astazi, Redactiei noastre.

Romania are in aprilie cele mai mari scumpiri din UE, pentru a patra luna la rand

Romania a avut si in aprilie cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, rata inflatiei urcand la 4,4%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Sondaj INSCOP. Principalele frici ale romanilor: Coruptia si Rusia, cele mai mari amenintari

35% dintre romani sunt de parere ca cea mai mare amenintare pentru Romania este coruptia, in timp ce in privinta securitatii nationale, 64,4% considera ca Rusia este un inamic. Totodata, 2 din 3 romani isi iau informatiile de politica internationala de la televizor.

Ce conteaza in batalia pentru talente. Cele mai mari provocari in procesul de recrutare in stomatologie

Pe piata dentara din Romania deficitul de personal medical se resimte mai ales in randul personalului specializat auxiliar, necesar desfasurarii unei activitati la nivel performant. Am vorbit cu Ionut Leahu, CEO si fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu,.

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Varsatoarele si Balantele sunt cele mai atragatoare, femeile Taur nu stau deloc in umbra

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al.

Calvarul calatoriei cu trenul in Romania - Cate restrictii de viteza sunt si care sunt cele mai lente portiuni, dar si putinele zone rapide

Dupa Paste ministrul Transporturilor a inspectat calea ferata calatorind de la Bucuresti la Constanta, pe singura magistrala unde viteza medie de circulatie trece de 100 km/h. Traseul este unul cu totul atipic, fiindca pe majoritatea magistralelor sunt rare portiunile unde trenurile ruleaza cu peste 80 km/h mai mult de cateva zeci de minute. in plus, cu trenurile Regio viteza medie este si de sub 30 km/h pe cele mai lente portiuni. in articol puteti vedea cate restrictii de viteza sunt pe cele mai importante trasee, care este lungimea acestora si care este viteza medie a trenurilor, pe portiuni.

Cereri Unice de Plata 2019: Baraganul, in topul regiunilor cu cele mai mari suprafete solicitate de catre fermieri

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a finalizat Campania de primire a Cererilor Unice de Plata pentru anul 2019, in cadrul careia au fost inregistrate un numar de de 846. 619 cereri, pentru o suprafata declarata la plata de 9. 211,43 hectare. in judetul Calarasi au fost depuse cereri pentru 376. 343,05 hectare.

VIDEO Romania vazuta de reporterii Rai 1: Tara europeana cu cele mai mari inegalitati sociale si cu cei mai saraci oameni

Italienii au remarcat unul dintre paradoxurile Romaniei. Desi, cel putin teoretic, Romania este una dintre tarile cu crestere economica, acest lucru nu se resimte in buzunarul cetateanului. Realizatorii reportajului difuzat la postul national de televiziune din Italia amintesc ca Romania se confrunta cu probleme uriase.

VIDEO Romania vazuta de reporterii televiziunii italiene : Tara europeana cu cele mai mari inegalitati sociale si cu cei mai saraci oameni

Italienii au remarcat unul dintre paradoxurile Romaniei. Desi, cel putin teoretic, Romania este una dintre tarile cu crestere economica, acest lucru nu se resimte in buzunarul cetateanului. Realizatorii reportajului difuzat la postul national de televiziune din Italia amintesc ca Romania se confrunta cu probleme uriase.

Romanii viseaza la castiguri insemnate ce provin din activitati pe Internet - Iata care sunt cele mai populare

Pentru ca foarte multi romani considera ca nu castiga indeajuns din jobul pe care il au sau isi doresc sa aiba la dispozitie un buget mai generos pentru a face toate lucrurile la care viseaza, acestia cauta in permanenta noi oportunitati de a-si suplimenta veniturile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )