Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU FRAMES: Piata festivalurilor va depasi 600 milioane lei, anul acesta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU FRAMES: Piata festivalurilor va depasi 600 milioane lei, anul acesta

Piata festivalurilor din Romania a inregistrat una dintre cele mai spectaculoase cresteri din economie, nu doar din prisma audientei, estimata in acest an de catre compania de consultanta Frames la peste 1 milion de oameni, ci si a incasarilor. Dincolo de biletele vandute, business-ul de festival inseamna zeci de milioane de lei incasari din servicii, de la mancare si bauturi la transport, turism, produse promotionale si afaceri conexe. continuă pe Ziarul Bursa

Neversea, Untold, Bon Jovi si Metallica duc piata festivalurilor la peste 600 milioane lei. TOPUL jucatorilor din domeniu

Dupa Neversea, Ed Sheeran, Electric Castle, Bon Jovi si The Cure, evenimente care au adunat cateva sute de mii de oameni, sezonul festivalurilor continua cu Untold, AfterHills, George Enescu, concertul Metallica si alte zeci de astfel de evenimente, in toata tara. Analistii unei companii de consultanta estimeaza ca cei peste 1 milion de spectactori din acest sezon vor duce piata festivalurilor din Romania la un record istoric, dincolo de granita de 600 de milioane de lei.

Neversea, Untold, Bon Jovi si Metallica duc piata festivalurilor la peste 600 de milioane de lei

Dupa Neversea, Ed Sheeran, Electric Castle, Bon Jovi si The Cure, evenimente care au adunat cateva s.

Banca Transilvania si-a majorat capitalul social cu 400,8 milioane lei

Banca Transilvania simbol bursier TLV), cea mai mare banca din Romania in functie de active, a anuntat astazi ca si-a majorat capitalul social cu 400,82 milioane lei, pana la 5,21 miliarde lei, prin emisiunea a 400,824 milioane noi actiuni cu valoare nominala de 1 leuactiune.

Studiu, piata festivalurilor: Cat castiga organizatorii Neversea, Untold, Bon Jovi si Metallica

Dupa Neversea, Ed Sheeran, Electric Castle, Bon Jovi si The Cure, evenimente care au adunat cateva sute de mii de oameni, sezonul festivalurilor continua cu Untold, AfterHills, George Enescu, concertul Metallica si alte zeci de astfel de evenimente, in toata tara.

Sanctiuni de peste 7 milioane lei, date de politisti in urma controalelor in domeniul constructiilor

Politistii au constatat peste 400 de infractiuni si au dat peste 500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 7 milioane de lei, in urma controalelor facute in prima parte a anului in domeniul constructiilor de locuinte. Totodata, pentru recuperarea prejudiciului cauzat in dosarele penale instrumentate, au fost instituite masuri asiguratorii in valoare totala de aproape 35 de milioane de lei.

Actiune pentru verificarea legalitatii constructiilor de locuinte. Politia a aplicat amenzi in valoare de 7 milioane lei

Peste 400 de infractiuni au fost constatate si peste 500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 7. 000 de lei, au fost aplicate in urma actiunilor desfasurate in prima parte a anului in domeniul constructiilor de locuinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )