Libnet.ro
UNICEF

19:00

STUDIU: Imunitatea la SARS-CoV-2 poate dura cel putin sase luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU: Imunitatea la SARS-CoV-2 poate dura cel putin sase luni

Imunitatea contra Covid-19 ar putea dura cel putin sase luni, datorita celulelor-memorie care pastreaza o urma de infectie si reactiveaza protectia imunitara in caz de reinfectie, potrivit unui studiu aparut luni. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu: Imunitatea in urma infectarii cu noul coronaviruspoate dura cel putin sase luni

Potrivit celor mai recente studii, imunitatea in urma infectarii cu noul coronaviruspoate dura cel putin sase luni. Cercetarea a fost pubicata in revista Nature si a fost realizata in urma analizarii.

Nature: Imunitatea la SARS-CoV-2 poate dura cel putin sase luni

Imunitatea contra Covid-19 ar putea dura cel putin sase luni, datorita celulelor-memorie care pastreaza o urma de infectie si reactiveaza protectia imunitara in caz de reinfectie, potrivit unui studiu aparut luni, informeaza AFP.

Nature: Imunitate mai mare de 6 luni datorita memoriei imune (studiu)

Imunitatea impotriva Covid-19 ar putea dura cel putin sase luni, datorita celulelor de memorie care tin evidenta infectiei si reactiveaza protectia imunitara in caz de reinfectie, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Studiu: Infectia cu coronavirus asigura imunitate timp de cel putin 5 luni

Persoanele care au avut Covid-19 e mult mai probabil sa fie imune la boala timp de cel putin cinci luni. Cu toate acestea, exista dovezi ca indivizii cu anticorpi pot fi in continuare purtatori ai virusului si il pot raspandi.

Cel putin doi morti in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra

Cel putin doi marinari au murit duminica in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra, in largul Turciei, au anuntat autoritatile turce, adaugand ca cinci membri ai echipajului au fost salvati, relateaza AFP.

VIDEO O nava de marfa s-a scufundat in Marea Neagra: Cel putin doi morti

Cel putin doi marinari au murit duminica dupa ce o nava de marfa s-a scufundat in Marea Neagra in largul coastei Turciei, au spus autoritatile turcesti, adaugand ca cinci membri ai echipajului au fost salvati, relateaza AFP.

Cel putin 10.000 de oameni au protestat la Viena impotriva masurilor anticoronavirus

Cel putin 10. 000 de oameni au manifestat sambata la Viena impotriva masurilor sanitare adoptate pentru a combate coronavirusul, cerand intre altele demisia guvernului si denuntand presa mincinoasa, relateaza presa internationala.

VOICULESCU: Medicii de familie primesc cel putin 30 de lei per pacient in campania pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca medicii de familie vor fi platiti cu cel putin 30 de lei pentru fiecare pacient pe care il programeaza pentru vaccinarea anti-COVID, cei imunizati urmand sa fie supravegheati de medicul de familie si ulterior.

Indonezia: Cel putin 42 de morti si sute de raniti, dupa un cutremur puternic VIDEO UPDATE

Cel putin 42 de persoane au murit si alte cateva sute au fost ranite, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 6. 2 grade pe scara Richter a lovit insula Sulawesi din Indonezia vineri dimineata, au anuntat autoritatile locale. Bilantul victimelor este asteptat sa creasca in conditiile in care echipele de salvatori continua cautarile printre daramaturi.

Infectia COVID-19 ar oferi imunitate cel putin 5 luni, arata un studiu. Persoanele care au fost bolnave tot ar putea transmite virusul

Un studiu arata ca infectarea cu noul coronavirus ofera o oarecare imunitate timp de 5 luni, insa persoanele in cauza inca ar putea purta si transmite virusul, a anuntat guvernul din Marea Britanie, citand da.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )