Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu ingrijorator pentru biciclistii din Romania. Jumatate sunt afectati si nu pot face mai nimic

Antena3 Antena3,
Studiu ingrijorator pentru biciclistii din Romania. Jumatate sunt afectati si nu pot face mai nimic

Desi se doreste incurajarea mersului pe bicicleta pentru a fluidiza traficul in marile orase si pentru a salva planeta de la pieire, se pare ca in Romania sa iti protejezi bicicleta sau sa ti-o recuperezi. continuă pe Antena3

PRETENTIILE lui Robbie Williams pentru concertul din Romania

Artistul britanic Robbie Williams a cerut sa i se asigure in ziua concertului un meniu sanatos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind facuta constant pe parcursul intregii zile. Pentru masa de pranz si cina meniul artistului va include peste cu carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi. Artistul a mai cerut ca in backstage sa aiba un espressor, ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat si bauturi energizante necarbonatate.

Spitalele din Romania, un pericol pentru pacienti. Vezi imagini cu camera ascunsa

Unele spitale din Romania au devenit un pericol pentru pacienti. Oamenii spun ca pleaca mai bolnavi decat atunci cand s-au internat. Si nu este de mirare deloc. Toaletele sunt, in unele cazuri, adevar.

Sat plutitor in Banat: Prima statiune lacustra din Romania va fi construita pe Clisura Dunarii (VIDEO)

Un complex de casute asezate pe piloni in mijlocul apei se construieste la Berzasca, in judetul Caras-Severin, pe Clisura Dunarii, devenind primul sat lacustru din Romania. Cele 30 de locuinte sunt destinate.

O companie chineza vrea sa cunpere rafinaria Petrotel din Romania. Raspunsul LukOil

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters.

O companie chineza vrea sa cumpere rafinaria Petrotel din Romania. Raspunsul LukOil

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters.

Consiliul Concurentei: Curtea de Justitie a UE confirma ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele europene in domeniul concurentei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a confirmat ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE in domeniul concurentei, asa cum a constatat Consiliul Concurentei din Romania in 2010, in urma unei investigatii derulate pe aceasa piata, informeaza Consiliul Concurentei. Acesta a amendat, in anul 2010, cu peste 5,2 milioane lei aproximativ 1,22 milioane Euro) 14 companii care au participat la o intelegere anticoncurentiala pe piata administrarii private a fondurilor de pensii obligatorii Pilonul II) din Romania.

Clasament WTA: Pozitiile sportivelor din Romania

WTA a publicat luni clasamentul actualizat. Simona Halep se mentine pe locul 3 fiind in continuare cea mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania.

REVISTA PRESEI. Romanii cer pedepse exemplare, inclusiv castrarea chimica, pentru violatorii din Vaslui

Din ziarele de luni, aflam ca au fost stranse mii de semnaturi pentru pedepsirea violatorilor din Vaslui, care sunt paradoxurile generate de Noul Cod Fiscal, ca Grecia a acceptat, la Bruxelles, un plan propus de creditori pentru a nu iesi din zona euro, dar si de ce Iohannis a respins promulgarea Noului Cod Fiscal.

Musulmanii din Romania celebreaza azi sfarsitul Ramadanului. Urmeaza trei zile de sarbatoare

Comunitatea musulmana din Romania celebreaza azi sfarsitul Ramadanului. Dupa o luna in care nu au mancat si nu au baut nimic de la ivirea zorilor si pana la apusul soarelui, urmeaza trei zile de.

The Economist Intelligence Unit: Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica

Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica, arata un raport al The Economist Intelligence Unit realizat in contextul in care tara noastra este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )