Libnet.ro
UNICEF

12:00

Studiu. Noul coronavirus poate rezista pe telefoane si bancnote 28 de zile

B1 B1,
Studiu. Noul coronavirus poate rezista pe telefoane si bancnote 28 de zile

Ecranele telefoanelor mobile, bancomatele, automatele de plata de la supermarketuri, punctele de check-in din aeroporturisunt suprafete atinse frecvent de oameni, fiind un risc de infectare cu SARS-CoV-2. Se. continuă pe B1

Coronavirusul poate rezista pe telefoane si bancnote 28 de zile, arata un nou studiu

Virusul responsabil pentru Covid-19 poate ramane infectios pe suprefese precum bancnote, ecranele telefoanelor si pe otelul inoxidabil pentru 28 de zile, spun cercetatorii, relateaza BBC.

Studiu: Coronavirusul poate rezista pe telefoane si bancnote 28 de zile

Virusul responsabil pentru COVID-19 poate ramane infectios pe suprefete precum bancnote, ecranele telefoanelor si pe otelul inoxidabil timp de 28 de zile, spun cercetatorii, relateazaBBC.

Coronavirus in lume: Trump spune ca este imunizat Noul coronavirus ar supravietui mai mult timp pe unele suprafete decat s-a crezut initial

Numarul cazurilor de Covid-19 a ajuns duminica, la nivel global, la 37. 839, din care 1. 594 sunt decese, iar 28. 060 sunt pacienti vindecati. Astfel, potrivit datelor centralizate pe platforma worldometers. info, la aceasta ora sunt 8. 185 de cazuri active in intreaga lume. intre timp, medicul presedintelui SUA a sustinut ca acesta nu mai este contagios. De altfel, Donald Trump si-a facut aparitia la balconul Casei Albe, adresandu-se suporterilor sai pentru prima oara de la externarea din spital. Trump isi va relua turneele electorale, desi a refuzat a doua confruntare cu rivalul sau Joe Biden, care ar fi trebuit sa aiba loc online. 00: Scadere usoara a numarului de noi cazuri de coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore in Italia21. 05: Franta: Peste 16. 000 noi cazuri de Covid si 24 de decese in 24 de ore20. 30: Coronavirusul poate rezista pe telefoane si bancnote 28 de zile, arata un nou studiu20. 00: in Marea Britanie este posibila a doua carantina nationala, spune un cercetator de top18. 30: Trump: Sunt imunizat Daca va uitati la Joe Biden, tusea ingrozitor.

NELU TATARU: 209 pacienti infectati cu noul coronavirus sunt intubati si ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca 209 pacienti infectati cu noul coronavirus sunt intubati si ventilati mecanic, conform Agerpres.

Noi detalii despre coronavirus: cat rezista virusul pe telefoane si bancnote, comparativ cu gripa

Cei mai multi oameni au renuntat sa-si mai igienizeze obiectele cu care intra in casa, cum probabil faceau la inceputul pandemiei, dar un nou studiu atrage atentia asupra riscurilor. inca.

Coronavirus in Romania: Rata de infectare de 2,28 in Bucuresti. in 7 judete indicele depaseste 1,5 la mia de locuitori

Rata de infectare cu noul coronavirus este de 2,28 in Bucuresti. Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1. 000 de locuitori, depaseste pragul de 1,5 si in sapte judete.

EXCLUSIV Profilul pacientilor infectati cu noul coronavirus care ajung la ATI. Medic: Cei mai afectati sunt simptomaticii care stau prea mult acasa si vin la medici in stadii avansate de boala. Avertisment pentru fumatori

EXCLUSIV in multe spitale din tara sectiile ATI au devenit neincapatoare pe fondul exploziei numarului de cazuri noi de coronavirus din ultimele saptamani. Recordurile negative pe care Romania le inregi.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Pandemia provocata de noul coronavirus a produs multe schimbari in viata noastra. Este nevoie, mai mult ca oricand, de echilibru si pastrarea sanatatii mintale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, atrage atentia asupra faptului ca, in aceasta perioada, in care pandemia de coronavirus a adus nenumarate schimbari si provocari in toate aspectele vietii noastre, este.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )