Libnet.ro
UNICEF

21:00

Studiu: Peste jumatate dintre rusi considera ca un razboi este iminent

Hotnews Hotnews,
 Studiu: Peste jumatate dintre rusi considera ca un razboi este iminent

56% dintre rusi considera ca amenintarea militara din partea unei alte tari este un risc real, conform rezultatelor unui nou studiu. Un sondaj realizat in 2018 de Centrul Levada, o organizatie independenta si una dintre cele mai mari companii de cercetare din Rusia, a descoperit ca peste jumatate dintre rusi considera ca amenintarea razboiului este palpabila, informeaza Euronews . continuă pe Hotnews

Studiu: Mai mult de jumatate dintre rusi cred ca un razboi este iminent

56% dintre rusi considera ca amenintarea militara din partea unei alte tari este un risc real, conform rezultatelor unui nou studiu, realizat luna trecuta.

Jumatate dintre americani nu au deloc ncredere n Donald Trump

Sondajul realizat pentru ABC News/ Washington Post si facut public luni subliniaza neincrederea americanilor fata de liderii lor politici, republicani si democrati. Dar aceasta neincredere este mult mai pronuntata in ceea ce-l priveste pe presedintele Donald Trump, potrivit Le Vif, citat de Rador. Aproape jumatate dintre americani 48%) nu au deloc incredere in el.

CHRISTIAN TOUR: Peste jumatate din vacantele la plaja se cumpara in ianuarie

Agentia raporteaza vanzari cu 62% mai mari in ianuarie 2019 fata de aceeasi luna a anului trecut in luna ianuarie sunt rezervate peste 50% din pachetele turistice pentru sezonul estival, inceputul anului fiind una dintre perioadele preferate de romani pentru a-si rezerva sejurul estival intr-o statiune de litoral din tara si strainatate, potrivit agentiei de turism Christian Tour.

Christian Tour: Peste jumatate din vacantele la plaja se cumpara in ianuarie

In luna ianuarie turistii rezerva peste 50% din pachetele turistice pentru sezonul estival, potrivit datelor Christian Tour. Destinatiile cele mai cautate pentru vacanta de vara sunt insulele grecesti, Antalya Turcia), statiunile egiptene Hurghada si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )