Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu: Mai mult de jumatate dintre rusi cred ca un razboi este iminent

Adevărul Adevărul,
Studiu: Mai mult de jumatate dintre rusi cred ca un razboi este iminent

56% dintre rusi considera ca amenintarea militara din partea unei alte tari este un risc real, conform rezultatelor unui nou studiu, realizat luna trecuta. continuă pe Adevărul

Studiu: Peste jumatate dintre rusi considera ca un razboi este iminent

56% dintre rusi considera ca amenintarea militara din partea unei alte tari este un risc real, conform rezultatelor unui nou studiu. Un sondaj realizat in 2018 de Centrul Levada, o organizatie independenta si una dintre cele mai mari companii de cercetare din Rusia, a descoperit ca peste jumatate dintre rusi considera ca amenintarea razboiului este palpabila, informeaza Euronews .

Jumatate dintre americani nu au deloc ncredere n Donald Trump

Sondajul realizat pentru ABC News/ Washington Post si facut public luni subliniaza neincrederea americanilor fata de liderii lor politici, republicani si democrati. Dar aceasta neincredere este mult mai pronuntata in ceea ce-l priveste pe presedintele Donald Trump, potrivit Le Vif, citat de Rador. Aproape jumatate dintre americani 48%) nu au deloc incredere in el.

UE cere gigantilor internetului sa faca mai mult pentru combaterea fenomenului stirilor false

Google, Facebook, Twitter si Mozilla trebuie sa faca mai mult pentru a combate dezinformarea online, in ciuda unelor progrese facute in punerea in aplicare a codului de conduita impotriva stirilor false semnat in octombrie 2018 in perspectiva alegerilor pentru reinnoirea Parlamentului European, potrivit RaiNews, citat de Rador.

Oamenii de afaceri recunosc ca lipsa digitalizarii n firme este o mare problema studiu

Programele de transformare digitala ale multor companii se afla inca intr-un stadiu incipient. Acest lucru este evidentiat de 78% dintre liderii mediului de afaceri care recunosc ca transformarea digitala ar trebui sa fie mai raspandita la nivelul organizatiei lor. Mai mult de jumatate dintre liderii companiilor 51%) cred ca se vor confrunta cu dificultati in a satisface exigentele in schimbare ale clientilor in urmatorii cinci ani, in timp ce aproape 1 din 3 respondenti 30%) este ingrijorat ca organizatia sa va ramane in urma, arata un studiu Dell Technologies.

Studiu. Romanii sunt deschisi catre comunitatea LGBTQ, sunt dispusi sa isi ia un an sabatic si sunt interesati de activitati cu grad ridicat de pericol

Un studiu lansat miercuri arata ca doi din trei romani sunt dispusi sa isi ia un an sabatic, unul din doi este interesat de activitati cu grad ridicat de pericol, in anul referendumului pentru definirea familiei, mai mult de jumatate dintre cei chestionati s-au declarat deschisi catre comunitatea LGBTQ.

Sport Report: Novak Djokovic l poate depasi pe Roger Federer, dar GOAT nseamna mai mult dect Grand Slamuri. O alta opinie, britanica

Peste multi ani in viitor, candva intr-o a doua saptamana de la Wimbledon, Roger Federer, Rafael Nadal si Novak Djokovic vor pasi intr-un studiou al BBC pentru comentarii. Cu par mai putin si mai cenusiu, cei trei se vor intretine bine dispusi cu o holograma a lui Sue Barker n. red. : comentatoare la BBC, fosta jucatoare profesionista de tenis cu 14 titluri WTA la activ, printre care French Open 1976) inainte de a pasi pe terenul 14 pentru o partida demonstrativa de dublu cu un John McEnroe inghetat criogenic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )