Libnet.ro
UNICEF

23:30

STUDIU REVEAL MARKETING RESEARCH: Romanii aloca mai mult de jumatate din bugetul pentru sarbatori pe mancare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU REVEAL MARKETING RESEARCH: Romanii aloca mai mult de jumatate din bugetul pentru sarbatori pe mancare

Reveal Marketing Research a derulat un studiu despre comportamentul de consum al romanilor de Craciun in 2020. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU REVEAL MARKETING RESEARCH: Romanii declara ca peste jumatate din bugetul acestora de sarbatori este ocupat de cheltuielile pe mancare

Reveal Marketing Research a derulat un studiu despre comportamentul de consum al romanilor de Craciun in 2020.

STUDIU: Circa 25% dintre romani consuma de 2-3 ori mai mult peste decat acum cinci ani

Interesul romanilor pentru carnea de peste si produsele derivate din peste a sporit in ultimii cinci ani, iar 25% consuma mai mult in prezent, releva o cercetare de piata derulata in noiembrie de Reveal Marketing Research in parteneriat cu compania Alfredo Seafood, importator si distribuitor de produse din peste si fructe de mare, potrivit caruia doar 5% dintre romani consuma in prezent numai peste si niciun alt tip de carne, transmite News.

Cat muncesc de fapt romanii? Mai mult fata de acum 30 de ani, dar mai putin fata de perioada pre-pandemica, spun cei mai multi dintre noi

Mirel Ionascu avea o mica firma de catering unde dadea de lucru la circa 15 oameni. Cu mult inainte de a se auzi de Kurzarbeit, Mirel se gandea sa le dea liber angajatilor vinerea, pentru ca nu mai avea cum sa-i tina pe toti cu acelasi salariu cata vreme comenzile se imputinasera drastic. Apoi, a venit peste el pandemia. in primele zile eram in vrie. Eram cunoscuti doar pe zona de corporate- aveam cateva firme unde livram zilnic cateva portii de mancare, dar cum zona de corporate se inchisese, contractele au fost si ele suspendate. Fara finantari si aproape fara venituri, nu mai puteam face aproape nimic. Desi credeam ca pandemia ne va ingropa cu totul, de fapt ne-a propulsat, spune Ionascu. El recunoaste ca acum munceste mult mai mult decat inainte de pandemie, dar ca nu se compara cu volumul de munca cu care erau obisnuiti parintii lui.

Ce temperatura trebuie sa avem in frigider. Alimentele vor fi proaspete mai mult timp

Este foarte important sa cunosti care este temperatura optima intr-un frigider. Daca aceasta nu este setata corect, iti vei distruge alimentele depozitate acolo, riscand sa ai probleme de sanatate, dar inclusiv sa-ti risipesti bani. Temperatura in frigider. Informatii esentiale pentru a-ti pastra alimentele proaspete cat mai mult timp Daca nu vrei sa te imbolnavesti dupa .

De ce mancam mai mult iarna? Explicatia si solutiile nutritionistului Gianluca Mech!

In sezonul rece avem tendinta de a manca mai mult decat o faceam vara, iar acest comportament este explicat de nutritionistul Gianluca Mech, specialistul oferind si solutii pentru a sta departe de pericolul acumularii de kilograme.

Carmen de la Salciua a facut anuntul care i-a uimit pe fani: Facem un copil sa ne lege mai mult!

Carmen de la Salciua a surprins cu un anunt care a creat valva in jurul ei. intrebata ce parere are despre posibilitatea ca aparitia unui copil sa lege persoanele implicate mai mult, celebra manelista a dat cartile pe fata. Carmen de la Salciua, declaratii despre copil. I-a uimit pe fani Carmen de la Salciua comunica .

Banca Austriei: Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda lor nationala. Nu au incredere nici in banci nici in siguranta depozitelor bancare

Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala si printre cele mai reduse niveluri de incredere in banci si in siguranta depozitelor bancare, arata rezultatele unei cercetari facute de Banca Nationala a Austriei, rezultate transmise la solicitarea HotNews. ro. Austriecii efectueaza anual un asemenea sondaj in statele din regiunea noastra, intreband populatia despre increderea in euro, in moneda locala, in Guvern s. a. m. d. Potrivit unor surse participante la sondaj, una din explicatiile acestor scoruri care nu ne avantajeaza consta in tentativele populiste de promovare a unor legi aparent corective, dar care in realitate fac mai mult rau economiei decat binele dorit de initiatori.

Raed Arafat: COVID-19 s-a dovedit a fi mult mai mult decat au zis unii la inceput, decat o simpla gripa. Pana si cei care se vindeca raman cu sechele de lunga durata

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a subliniat ca boala COVID-19 s-a dovedit a fi mult mai mult decat au zis unii la inceput, decat o simpla gripa.

Ana Maria Mazareanu: Ne-am dorit mult mai mult, nu stiu ce ne-a lipsit, poate atentia, concentrarea

Portarul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Ana Maria Mazareanu, a declarat, marti, dupa ultimul meci la CE din Danemarca, 24-35 cu Olanda, ca echipa si-a dorit mult mai mult la acest turneu si ca nu stie exact ce a lipsit pentru o performanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )