Libnet.ro
UNICEF

15:15

Studiu ROADS: publicitatea online din Romania s-a ridicat anul trecut la 25,4 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Studiu ROADS: publicitatea online din Romania s-a ridicat anul trecut la 25,4 milioane euro

Piata de publicitate online din Romania a avut, in 2014, o valoare raportata de 25,4 milioane euro 112,8 milioane lei), potrivit celei mai recente editii a studiului ROADS, elaborat de IAB Romania si PwC Romania. Valoarea nu include mare parte din publicitatea atrasa de giganti internationali precum Google sau Facebook, cheltuielile prin aceste platforme fiind luate in considerare doar in masura in care diverse agentii sau companii le-au raportat in vederea acestui studiu. In termeni reali, cresterea fata de 2013 este de 7%, potrivit unui comunicat PwC. continuă pe Hotnews

Piata de publicitate online din Romania a crescut cu 7%, fata de 2013

Conform celei mai recente editii a studiului ROADS, realizat de catre IAB Romania si PwC Romania pentru al 8-lea an consecutiv, piata de publicitate online din Romania a inregistrat, in 2014, o crestere de 7%, fata de anul precedent, ajungand la o valoare de 112. 515 lei, adica 25,4 milioane de euro, arata un comunicat transmis redactiei.

Publicitatea online a crescut in Romania in 2014 cu 7%

Conform celei mai recente editii a studiului ROADS, realizat de catre IAB Romania si PwC Romania pentru al 8-lea an consecutiv, piata de publicitate online din Romania a avut in anul 2014 o valoare raportata de companiile participante de 112.

EVENIMENT pe scena teatrala din Romania: Rinocerii, in regia lui Robert Wilson, la Teatrul Marin Sorescu din Craiova

Teatrul National Marin Sorescu din Craiova este gazda unui eveniment special pentru scena teatrala din Romania, punerea in scena a spectacolului Rinocerii, de Eugen Ionescu, in regia lui Robert Wilson. Regizorul.

Ce afaceri demareaza copiii din Romania

Peste 500 de copii sunt implicati, in calitate de actionari, la firmele din Romania. Astfel, mici antreprenori se implica in comert, hoteluri si restaurante, arata o analiza realizata de agentia de servicii financiare si credit risk management KeysFin.

KeysFin: Peste 500 de minori, viitori antreprenori, sunt implicati in calitate de actionari la firmele din Romania, principalul domeniul de activitate fiind comertul

Copiii sunt din ce in ce mai atrasi de mediul de afaceri. Peste 500 de viitori antreprenori sunt implicati, in calitate de actionari la firmele din Romania, cei mai multi in afaceri din comert, hoteluri si.

Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania

In ultimele luni ai auzit tot mai des despre oamenii care s-au sinucis, cel mai cunoscut caz fiind al femeii care a stat peste 30 de ore pe marginea unui bloc. Aceste cazuri i-au inspirat pe cei care dau tepe prin SMS sa vina cu un nou mesaj. Tepele prin SMS nu sunt nimic nou [] Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

REVISTA PRESEI: Profilul procurorului anticoruptie din Romania

In ziarele de marti, citim despre istoria magistratilor romani dupa caderea comunismului, cum linistesc autoritatile romane Comisia Europeana cu privire la groapa de gunoi ecologica din varful Pasul Mestecanis, dar si despre ce inseamna pentru Romania sa fie inclusa intr-un top 10 al celor mai promitatoare burse.

Un interlop basarabean, condamnat la inchisoare pe viata pentru un triplu asasinat, a fugit din Romania: Robert Girleanu fusese plasat sub control judiciar inainte de condamnare

Un interlop din Republica Moldova, care are si cetatenie romana, a fugit din tara inainte sa fie condamnat la inchisoare pe viata pentru un triplu asasinat. El fusese eliberat de acelasi judecator ulterior.

Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei. Vezi care sunt cele mai mari.

Peste 500 de minori sunt implicati, in calitate de actionari, la firmele din Romania

Potrivit unei analize realizata de KeysFin, intre 2009 si 2014, 556 de minori au fost inregistrati oficial ca actionari la 153 de firme din diverse domenii de activitate, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )