Libnet.ro
UNICEF

08:32

STUDIU Sapte din zece angajatori romani au marit salariile brute pentru a compensa transferul de contributii

Adevărul Adevărul,
STUDIU Sapte din zece angajatori romani au marit salariile brute pentru a compensa transferul de contributii

Sapte din zece 68%) angajatori romani au majorat salariile brute ale angajatilor pe contractele de munca pentru a acoperi transferul de contributii de la angajator la angajat, iar tendinta se mentine si in 2019. continuă pe Adevărul

ATENTIE! Sapte din zece masini second-hand au zeci de kilometri dati inapoi. Cat profit fac samsarii pe banii romanilor

Cel putin sapte din zece masini second-hand scoase la vanzare in Romania in perioada ianuarie august au avut kilometri dati inapoi de la cateva zeci de mii pana la cateva sute de mii de kilometrii,.

Angajatori au marit salariile brute, desi ordonanta privind transferul contributiilor nu a fost adoptata in Parlament

Doua treimi dintre angajatorii romani au majorat salariile cu circa 20%, astfel incat angajatii lor sa poata suporta transferul contributiilor de la angajator la angajat. Masura a fost aplicata, desi OUG 79/2017 pentru modificarea si completarea Codul fiscalui se afla inca in Parlament, o forma finala a legii nefiind adoptata pana in prezent.

STUDIU: Samsarii din Romania castiga 45 milioane euro anual din modificarea kilometrajului

Sapte din zece masini second-hand la vanzare in Romania, verificate in baza de date a InspectorAuto. ro in perioada ianuarie - august, au avut kilometri dati inapoi de la cateva zeci de mii pana la cateva sute de mii, profitul din aceasta activitate fiind de cel putin 500 de euro la fiecare masina vanduta.

Invata din greselile antreprenorilor romani: Cum le-au imbratisat managerii locali

Iulian Stanciu, CEO al eMAG, recunoaste ca atat el cat si echipa lui au facut si fac greseli care i-a costat milioane de euro. Cu toate acestea, au reusit sa faca din principalul jucator eCommerce din regiune o organizatie care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )