Libnet.ro
UNICEF

10:45

STUDIU: Samsarii din Romania castiga 45 milioane euro anual din modificarea kilometrajului

Adevărul Adevărul,
STUDIU: Samsarii din Romania castiga 45 milioane euro anual din modificarea kilometrajului

Sapte din zece masini second-hand la vanzare in Romania, verificate in baza de date a InspectorAuto. ro in perioada ianuarie - august, au avut kilometri dati inapoi de la cateva zeci de mii pana la cateva sute de mii, profitul din aceasta activitate fiind de cel putin 500 de euro la fiecare masina vanduta. continuă pe Adevărul

Autoritatile trebuie sa ramburseze 150 milioane euro catre UE, n octombrie

Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009, dupa ce in aprilie suma rambursata s-a ridicat la 1,2 miliarde euro, conform datelor Ministerului Finantelor Publice MFP).

Vanzarea unui simbol: 670 milioane euro pentru stadionul Wembley

Fotbalul a devenit o industrie i in aceasta totul este de vanzare, inclusiv simbolurile au un pre . Conducerea Federatiei engleze de fotbal a aprobat planul privind vanzarea stadionului Wembley din Londra catre omul de afaceri pakistanezo-american Shahid Khan, in schimbul sumei de 600 milioane lire sterline 670 milioane euro). Vanzarea celebrei arene va fi prezentata consiliului FA din care fac parte, de asemenea, membrii Premier League, intre alte organizatii), in cadrul unei reuniuni care va avea loc pe 11 octombrie.

Locurile din Romania in care te incarci cu energie pozitiva

In Romania, exista locuri numite guri de rai, despre care se spune ca au puteri magice. Platoul Bucegi - Muntii Bucegi reprezinta zona cu cea mai mare incarcatura energetica din Romania. Aici se.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Evanghelica C.A. din Romania, despre participarea la referendum

in timp ce Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa iasa la vot la referendumul pentru familie din 6 si 7 octombrie, prezidiul Bisericii Evanghelice C. din Romania.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Evanghelica C.A. din Romania: Un referendum initiat de o putere dictatoriala nu poate fi sustinut! Fiecare e liber sa decida daca participa sau nu

in timp ce Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa iasa la vot la referendumul pentru familie din 6 si 7 octombrie, prezidiul Bisericii Evanghelice C. din Romania.

Peste 150 de magazine online din Romania ofera cumparaturi in rate prin solutia dezvoltata de TBI Credit in parteneriat cu FintechOS: cum functioneaza

TBI Credit, parte a TBI Bank, a depasit 150 de magazine online pe piata din Romania care utilizeaza platforma sa de creditare 100% digitala, dezvoltata impreuna cu FintechOS, o companie specializata in accelerarea transformarii digitale a institutiilor.

Situatia din Romania, dezbatuta in aceasta saptamana in Parlamentul European. In noiembrie urmeaza o rezolutie

In aceasta saptamana, Parlamentul European va dezbate situatia din Romania cu privire la respectarea statului de drept: luni in cadrul unei sesiuni extraordinare a comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE), iar miercuri chiar in.

FOTO Lumea vrajitoarelor de lux din Romania e fascinanta si fantastica

Vrajitoria este una dintre traditiile care s-au pastrat si astazi in anumite grupuri de romi, iar daca erai curios cum arata lucrurile, acum ai ocazia sa gusti putin din experienta in care multe persoane inca cred. Fotografa LuciaSekerkova este cea care ne ofera aceasta oportunitate. Venita din Slovacia,Sekerkova spune ca fascinatia pentru lucrurile oculte i [] .

Lovitura pentru GUVERNUL DANCILA: Independenta justitiei din Romania si interventia brutala a jandarmilor, dezbatute la Strasburg, in comisia LIBE

Problema statului de drept din Romania sdi interventia violenta a jandarmilor la protestele din 10 august vor fi dezbatute luni la Strasburg intr-o sedinta extraordinara a Comisiei pentru libertati.

Samsarii fac 45 MIL. euro in Romania din modificarea kilometrajului pe o piata care ii sustine

Sapte din zece masini second-hand la vanzare in Romania, verificate in baza de date a InspectorAuto. ro in perioada ianuarie - august 2018, au avut kilometri dati inapoi de la cateva zeci de mii pana la cateva sute de mii, profitul din aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )