Libnet.ro
UNICEF

15:15

Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezina anticorpi detectabili

Antena3 Antena3,
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezina anticorpi detectabili

Inca de la primele cazuri de infectie COVID-19, se depun eforturi consistente pentru a dezvolta un vaccin si a identifica un tratament general valabil, dar si pentru a intelege complet cum functioneaza virusul SARS-CoV-2 si cum raspunde organismul uman la el. in timp ce oamenii de stiinta lucreaza din greu pe mai multe fronturi, imunitatea dezvoltata de pacienti ramane momentan o cale importanta pentru a masura recuperarea si rezistenta la virus. Reteaua de sanatate REGINA MARIA a lansat in august un studiu pentru a investiga raspunsul imun al pacientilor infectati cu noul coronavirus, prin aplicarea informatiilor internationale si contextulizarea acestora la nivel local. continuă pe Antena3

STUDIU REGINA MARIA: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezina anticorpi detectabili

Reteaua de sanatate REGINA MARIA a lansat in august un studiu pentru a investiga raspunsul imun al pacientilor infectati cu noul coronavirus, prin aplicarea informatiilor internationale si contextulizarea acestora la nivel local, conform unui comunicat trimis redactiei.

STUDIU: Mai putin de 80% dintre pacientii COVID-19 au anticorpi detectabili

Potrivit unui studiu romanesc, realizat in perioada august septembrie 2020 de catre reteaua privata Regina Maria, sub 80% dintre peroanele infectate cu COVID-19 au anticorpi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )