Libnet.ro
UNICEF

17:45

STUDIU: Mai putin de 80% dintre pacientii COVID-19 au anticorpi detectabili

B1 B1,
STUDIU: Mai putin de 80% dintre pacientii COVID-19 au anticorpi detectabili

Potrivit unui studiu romanesc, realizat in perioada august septembrie 2020 de catre reteaua privata Regina Maria, sub 80% dintre peroanele infectate cu COVID-19 au anticorpi. continuă pe B1

Reteta cu varza murata, specialitate slovaca. Mancarea mai putin stiuta in Romania

Cum sa prepari altfel varza murata? O poti folosi la multe alte retete! Multi se opresc la bucataria romaneasca, dar bucatarii stiu deja ca gustul ei aduce un aport fabulos si altor preparate. Cum sa gatesti specialitatea slovaca si de ce ingrediente ai nevoie? Trebuie doar sa fii mai atent la gramaje. Reteta specialitate slovaca.

Conturile de Facebook si Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administratiei Joe Biden in mai putin de doua luni

Conturile de Facebook si Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administratiei Joe Biden in mai putin de doua luni, indiferent daca presedintele Donald Trump isi recunoaste infrangerea in alegeri.

Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezina anticorpi detectabili

Inca de la primele cazuri de infectie COVID-19, se depun eforturi consistente pentru a dezvolta un vaccin si a identifica un tratament general valabil, dar si pentru a intelege complet cum functioneaza virusul SARS-CoV-2 si cum raspunde organismul uman la el. in timp ce oamenii de stiinta lucreaza din greu pe mai multe fronturi, imunitatea dezvoltata de pacienti ramane momentan o cale importanta pentru a masura recuperarea si rezistenta la virus. Reteaua de sanatate REGINA MARIA a lansat in august un studiu pentru a investiga raspunsul imun al pacientilor infectati cu noul coronavirus, prin aplicarea informatiilor internationale si contextulizarea acestora la nivel local.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )