Libnet.ro
UNICEF

16:31

STUDIU. Unul dintre cele mai folosite medicamente de durere afecteaza dramatic VIATA SEXUALA a barbatilor

B1 B1,
STUDIU. Unul dintre cele mai folosite medicamente de durere afecteaza dramatic VIATA SEXUALA a barbatilor

Medicamentele au o serie intreaga de efecte secundare negative, dar cei mai multi dintre noi nici macar nu aruncam o privire pe prospect. Potrivit unui studiu publicat recent in jurnalul Proceedings. continuă pe B1

Achizitie SCANDALOASA in spitalul unuia dintre cele mai sarace judete din tara. Paturi pentru copii la preturi de LUX

In judetul Neamt, unul dintre cele mai saracedin tara, s-au cumparat patuturi pentru spitalul de pediatrie la pretul unor paturi matrimoniale de lux, in valoare de peste 4. 000 de lei.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Bulgaria a fost asasinat in plina strada

Proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de lactate din Bulgaria a fost impuscat mortal luni in plina zi in fata biroului firmei la Sofia, au anuntat doua surse familiare cu acest caz,.

7 carti care au fost cele mai citite de catre milionari in ultimii ani

Cititul este una dintre cele mai bune modalitati pentru a ne deschide mintea spre idei si perspective diferite. Cu ajutorul cartilor putem intelege foarte bine ce au invatat si trait altii. Urmatoarele sapte carti au fost cele mai citite si recomandate.

Cele mai ciudate inventii ale tuturor timpurilor. Cum arata robotul care te hraneste cu suc de rosii si la ce folosesc sandalele cu talpa de iarba

Sandalele care detecteaza metale, robotul care te hraneste cu suc de rosii in timp ce alergi sau furculita pentru deget sunt doar cateva dintre cele mai bizare inventii, care nu au avut succes la public, dar au starnit mare amuzament.

Cum este sabotata una dintre cele mai rentabile companii publice din Regiunea de Nord-Est a Romaniei

Aerogara ieseana, care in ultimii ani a inregistrat cresteri de trafic impresionante, trece de cateva saptamani printr-o situatie incerta determinata de tensiunile dintre conducerea companiei si Consiliul de Administratie.

Prin ce se diferentiaza cannabis sativa de cannabis indica. Efectele reale ale consumului acestor tipuri de droguri

Unul dintre cele mai folosite droguri in Romania este cannabis, potrivit celui mai recent raport al Agentiei Nationale Antidrog ANA).

Greve in Germania, la apelul celui mai mare sindicat din Europa

Puternicul sindicat german din metalurgie IG Metall a lansat luni un conflict social care se anunta unul dintre cele mai dure din ultimii ani in Germania, relateaza AFP.

Perspectivele anului 2018 in turism. Fascinati de imagini de pe alte continente, tot mai multi romani pleaca in destinatii exotice

Fotografiile din vacante in diverse tari din Africa, America de Sud sau Asia, distribuite pe internet, ii atrag si ii determina pe din ce in ce mai multi romani sa cumpere sejururi in destinatii exotice, acesta anuntandu-se a fi unul dintre cele mai dinamice segmente de calatori in 2018, preconizeaza Cristian Pandel, Chairman of the Board Christian Tour, cel mai mare touroperator de pe piata romaneasca.

Pe jos, de la Cluj la Bucuresti: mars spre protestul din 20 ianuarie, initiat de unul dintre golanii demonstratiilor anti-comuniste din 1990

Toate drumurile duc la Bucuresti. Revolutia generatiei noastre e sloganul sub care au fost chemati in capitala oameni din toata tara revoltati din cauza modificarilor propuse la legile Justitiei si la codurile penale, pentru un protest in 20 ianuarie. Sorin Bobis e unul dintre clujenii care vor sa mearga la protest. Dar a initiat un alt fel de drum spre Bucuresti: alaturi de fiul sau cel mic si de alte cateva persoane, clujeanul vrea sa porneasca intr-un mars, pe jos; planul e ca grupul sa faca in jur de 40 km pe zi, astfel incat sa ajunga in Capitala in data de 20.

invatamantul digitalizat - unul dintre obiectivele MEN

Invatamantul digitalizat reprezinta unul dintre obiectivele pe care Ministerul Educatiei le are in vedere, dupa cum arata un raport sintetic la sase luni de mandat intocmit de Ministrul Educatiei Nationale Liviu Pop.

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )