Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cum este sabotata una dintre cele mai rentabile companii publice din Regiunea de Nord-Est a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cum este sabotata una dintre cele mai rentabile companii publice din Regiunea de Nord-Est a Romaniei

Aerogara ieseana, care in ultimii ani a inregistrat cresteri de trafic impresionante, trece de cateva saptamani printr-o situatie incerta determinata de tensiunile dintre conducerea companiei si Consiliul de Administratie. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai indragite cantarete a primit o stea pe Walk of Fame

Cantareata Mary J. Blige, una dintre cele mai cunoscute artiste de rhythm si blues, va primi in cursul saptamanii viitoare o stea pe celebrul Walk to Fame de la Hollywood. Mary Blige a.

Achizitie SCANDALOASA in spitalul unuia dintre cele mai sarace judete din tara. Paturi pentru copii la preturi de LUX

In judetul Neamt, unul dintre cele mai saracedin tara, s-au cumparat patuturi pentru spitalul de pediatrie la pretul unor paturi matrimoniale de lux, in valoare de peste 4. 000 de lei.

VIDEO Primarul comunei cu unul dintre cele mai scumpe revelioane din Romania: Am dat in cap? Pe cine am omorat?

Dupa ce a realizat unul dintre cele mai scumpe focuri de artificii din Romania, primarul comunei Cheveresu Mare sustine ca nu si-a dat seama cat de mare e suma, tot ce si-a dorit fiind un foc de artificii. Am dat in cap? Am omorat pe cineva?, s-a eschivat primarul Marcel Muia.

De ce este indicat sa mergi pe jos timp de 30 de minute in fiecare zi? Putina lume stie asta

Mersul pe jos este probabil una dintre cele mai subestimate forme de exercitiu fizic, desi nu implica niciun fel de costuri, are efecte energizante si imbunatateste sanatatea cardiovasculara. Aceste.

Spintecatoarea de la morga s-a reprofilat! Mihaela este antrenoare de fitness si arata DEMENTIAL (FOTO)

Mihaela Nedelcu, cunoscuta drept Spintecatoarea de la morga dupa ce s-a pozat printre cadavre, a ajuns una dintre cele mai apreciate instructoare de fitness si consilier de nutritie de la.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Bulgaria a fost asasinat in plina strada

Proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de lactate din Bulgaria a fost impuscat mortal luni in plina zi in fata biroului firmei la Sofia, au anuntat doua surse familiare cu acest caz,.

De la sculpturi subacvatice la cadavre. Cinci dintre cele mai bizare muzee din lume

Muzeele pastreaza colectii de artefacte de importanta artistica, istorica, stiintifica si culturala, fiind accesibile unui numar foarte mare de oameni datorita preturilor accesibile. Desi suntem obisnuiti ca muzeele sa se incadreze in anumite tipare, exista si unele mai stranii care au starnit uimire si care au creat controverse.

FOTO Eugenie Bouchard face ce stie mai bine. Canadianca a intors toate privirile pe o plaja din Australia

Canadianca Eugenie Bouchard este una dintre cele mai apreciate jucatoare din circuitul feminin de tenis, dar nu pentru rezultatele ei din competitii.

Care sunt motivele pentru care cea mai frumoasa partie de schi din Romania ramane inchisa

Peste 60 de administratori de pensiuni din Voineasa Valcea) au protestat la primaria Voineasa, nemultumiti ca una dintre cele mai mari investitii guvernamentale, partia de schi Transalpina Ski Resort,.

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )