Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Playtech Playtech,
Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de . continuă pe Playtech

Nicusor Dan: Toata lumea va avea caldura si apa calda, dar o sa avem cateva sute de avarii O sa le rezolvam in cel mai scurt timp posibil

Primarul ales urmeaza sa depuna juramantul joi, alaturi de Consiliul General si va prelua mandatul. Nicusor Dan vine in functia de edil al Capitalei la inceput de iarna, cand bucurestenii se confrunta cu.

Ludovic Orban se intoarce din Franta si incepe sa-si unga primarii. Nicusor Dan, primul pe lista

Desi le-au fost validate mandatele de primari de cateva zile, Nicusor Dan si Vergil Chitac Constanta) nu au depus inca juramantul, intrucat l-au asteptat pe premier sa se intoarca din Franta, acolo unde a efectuat o vizita oficiala.

Nicusor Dan, despre poluarea din Capitala: Trebuie sa largim foarte mult capacitatea noastra de monitorizare. Locurile in care se depoziteaza ilegal gunoaie trebuie sa dispara si din Bucuresti, si din Ilfov (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit despre problemele Bucurestiului in ceea ce priveste nivelul de poluare, duminica seara, in direct pe B1 TV, si sustine ca exista doua chestiuni care trebuie facute in directia.

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva.

Nicusor Dan, dupa ce a fost validat de instanta: O sa ne uitam cu atentie la tot ce s-a semnat in perioada aceasta. Nu s-au semnat lucruri esentiale, ci s-au facut numai mismasuri interne (VIDEO)

Nicusor Dan a fost validat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, care au respins luni cele 52 de contestatii. in aceeasi zi, primarul general ales al Bucurestiului a intervenit in direct pe B1 TV, la.

Nicusor Dan, intrebat daca primarii invinsi la locale care candideaza la parlamentare au nevoie de imunitate: E o ipoteza plauzibila. As paria ca s-au facut multe nereguli in primarie (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit, luni seara, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, despre situatia primarilor care au pierdut mandatele la alegerile locale din Capitala, dar care.

Instanta a respins cele 52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan: Cand isi va putea prelua acesta, oficial, mandatul de primar general al Capitalei (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, cele 52 de contestatii despuse cu privire la mandatul castigat de Nicusor Dan in urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Dupa ce instanta va.

Nicusor Dan: Primarul in functie este cel ales in 2016, Gabriela Firea, si o sa fie pana joi, vineri, cand o sa fiu instalat, deci responsabilitatea pentru tot ce se intampla in Bucuresti ii revine pana atunci (VIDEO)

Nicusor Dan a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca exista o oarecare confuzie pentru ca multa lume are impresia ca el este deja de o luna de zile primar general al Capitalei, desi.

Nicusor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce a aflat ce datorii i-a lasat mostenire: Am avut un primar absent

Nicusor Dan este tot mai aproape de a deveni primar cu toate actele in regula, iar acesta a tras deja primele concluzii cu privire la problemele majore cu care se confrunta Primaria Capitalei. Viitorul edil trage un semnal de alarma cu privire la datoriile ramase mostenire, dar si vizavi de activitatea Gabrielei Firea din ultima .

Hilde Brandl: Gata cu smecheriile pesediste! Mandatul lui Nicusor Dan a fost validat. Ce ar vrea reprezentanta PNL sa vada la noul primar

Presedinta Organizatiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucuresti, Hildegard Brand, a declarat ca se asteapta ca noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, sa aiba o relatie mult mai buna cu mediul de afaceri fata de fosta administratie si va incuraja antreprenoriatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )