Libnet.ro
UNICEF

10:45

Studiul Deloitte: companiile cheltuiesc mai putin de 5% din venituri pe tehnologie

Hotnews Hotnews,
 Studiul Deloitte: companiile cheltuiesc mai putin de 5% din venituri pe tehnologie

Companiile din intreaga lume cheltuiesc mai putin de 5% din venituri pe tehnologie, inclusiv asa-numitele organizatii avangardiste in domeniul tehnologiei, care au o viziune si o strategie bine definite si un departament de tehnologie dezvoltat, potrivit studiului Deloitte Global Technology Leadership 2020, efectuat in randul a 1. 300 de lideri din domeniul afacerilor si al tehnologiei din 69 de tari, inclusiv Romania. De asemenea, studiul arata ca doar 11% dintre organizatii sunt avangardiste in materie de tehnologie si ca aproape o treime dintre liderii acestor companii 29%) pot juca un rol vizionar, de doua ori mai multi decat in cazul organizatiilor traditionale 14%). continuă pe Hotnews

STUDIU DELOITTE: Companiile cheltuiesc mai putin de 5% din venituri pe tehnologie

Companiile din intreaga lume cheltuiesc mai putin de 5% din venituripe tehnologie, inclusiv asa-numitele organizatii avangardiste in domeniul tehnologiei,care au o viziune si o strategie bine definite si un departament detehnologiedezvoltat, potrivit studiului Deloitte Global Technology Leadership 2020.

Mai multe tinere din Bistrita-Nasaud, obligate sa se prostitueze. Un proxenet le-a sedus si le-a convins sa mearga cu el in Germania

Mai multe tinere din Bistrita-Nasaud au trecut prin clipe de cosmar dupa ce s-au indragostit de un proxenet. Dupa ce fetele au crezut toate promisiunile barbatului, acesta le-a convins sa mearga cu el in.

Unul dintre cei mai periculosi criminali din lume, capturat de FBI

Acuzat ca si-a ucis cele doua fiice, unul dintre cei cautati criminali din lume a fost arestat. Unul dintre cei mai periculosi criminali a fost capturat de FBI Yaser Abdel Said, aflat printre cei mai cautati 10 criminali de pe lista FBI a fost arestat in orasul Justin, Texas, a anuntat Biroul Federal de Investigatii, .

Cele mai populare locuri din lume. Vestea data de Google

Salvarea de locuri pe harta este una dintre functiile tot mai populare ale Google Maps. Obiective turistice, pensiuni, restaurante, locuri de camping sau orice alt loc se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps. Care sunt cele mai populare locuri din lume Toate locurile acestea se regasesc in sectiunea Salvate din Google Maps, unde pot .

De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Anuntul ca Leo Messi va pleca de la FC Barcelona tine capul de afis in presa sportiva din intreaga lume. Starul argentinian a anuntat deja clubul ca vrea sa plece, iar cele mai mari echipe ale lumii se intrec in oferte. Manchester City pare favorita sa semneze contractul cu Leo Messi, dar United, PSG, Inter, .

Cei mai norocosi oameni din lume, in functie de culoarea ochilor. Ce spune despre fiecare persoana

Putem afla lucruri nebanuite despre o persoana in functie de culoarea ochilor. Toti am auzit de-a lungul timpului diverse preconceptii despre persoanele care au ochii verzi sau albastri. Puteti vedea mai jos care sunt false si care sunt adevarate. Care sunt cei mai norocosi oameni, in functie de culoarea ochilor. Ce se spune despre fiecare Potrivit .

EXCLUSIV Mai multe localitati din Ucraina, locuite majoritar de romani, revin la denumirile istorice. Reprezentant al comunitatii romanesti: Acolo unde oamenii locului doresc sa revina la radacini - au tot dreptul legitim sa o faca

EXCLUSIV Mai multe localitati din Ucraina, locuite cu populatie majoritara romaneasca au renuntat la denumirea ucrainizata, impusa imediat dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si au revenit.

Cum arata Noelle Vlasov, nepoata avocatului Mihail Vlasov. Este considerata cel mai frumos copil din Romania

Noelle, fiica creatoarei IngridVlasov si nepoata avocatului Mihail Vlasov, a implinit de curand 16 ani. Noelle a fost considerata unul dintre cei mai frumosi copii din Romania. La varsta de 4 ani defila deja.

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Aglomeratie uluitoare pe Varful Moldoveanu, ieri. Sute de oameni, pe cel mai inalt munte din Romania

In weekendul care a trecut, sute de iubitori ai muntelui s-au inghesuit pe potecile inguste care urca spre Varful Moldoveau, cel mai inalt din tara noastra, de 2. 544 m Aglomeratie spre Varful Moldoveanu Astfel, pe retelele sociaale au aparut poze si filmari cu turisti asteptandu-se unii pe altii in drum spre varf, in zonele unde .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )