Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Playtech Playtech,
De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Anuntul ca Leo Messi va pleca de la FC Barcelona tine capul de afis in presa sportiva din intreaga lume. Starul argentinian a anuntat deja clubul ca vrea sa plece, iar cele mai mari echipe ale lumii se intrec in oferte. Manchester City pare favorita sa semneze contractul cu Leo Messi, dar United, PSG, Inter, . continuă pe Playtech

Cum arata Noelle Vlasov, nepoata avocatului Mihail Vlasov. Este considerata cel mai frumos copil din Romania

Noelle, fiica creatoarei IngridVlasov si nepoata avocatului Mihail Vlasov, a implinit de curand 16 ani. Noelle a fost considerata unul dintre cei mai frumosi copii din Romania. La varsta de 4 ani defila deja.

Focar de coronavirus la cel mai mare spital din Vaslui! 16 angajati au fost infectati

Un focar de coronavirus a fost inregistrat la Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, unde 16 angajati au fost infectati cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Iatlia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 ani, cand imbolnaririle au inceput sa.

CORONAVIRUS |Italia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 mai, cand imbolnaririle au inceput sa.

Cum ne face rau rosia. De ce este daunator, de fapt, cel mai popular aliment din Romania

Plantele venite din sudul Americii de Nord si nordul Americii de Sud au un areal natural de extindere, astfel ca au ajuns din centrul Mexicului pana in Peru si in Romania, unde sunt cultivate, apreciate, devenind si cel mai popular aliment din Romania. Desi consumate fara retineri, nu multi stiu ca ele pot face si .

Cum arata cel mai inalt leagan din lume. Balansul se face cu o viteza de 130 km la ora

Cel mai inalt leagan din lume a fost costruit in China, fiind certificat de Cartea Recordurilor. Acesta este situat la o inaltimede 108 metri si poate fi folosit de trei persoane in acelasi timp.

Cel mai bun risotto din lume. Celebrul bucatar a dezvaluit reteta secreta

Risotto este un fel de mancare din nordul Italiei ce are la baza orez, care se lasa pe foc impreuna cu supa de pui pana ce ajunge la o consistenta cremoasa. in tara-mama, felul de mancare este in mod normal un prim fel servit inainte de felul principal, dar risotto alla milanese este deseori servit .

Aglomeratie uluitoare pe Varful Moldoveanu, ieri. Sute de oameni, pe cel mai inalt munte din Romania

In weekendul care a trecut, sute de iubitori ai muntelui s-au inghesuit pe potecile inguste care urca spre Varful Moldoveau, cel mai inalt din tara noastra, de 2. 544 m Aglomeratie spre Varful Moldoveanu Astfel, pe retelele sociaale au aparut poze si filmari cu turisti asteptandu-se unii pe altii in drum spre varf, in zonele unde .

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

Cel mai vechi film din lume a fost restaurat cu ajutorul inteligentei artificiale

Un youtuber a folosit algoritmi de inteligenta artificiala pentru a reorganiza partile ramase din cel mai vechi film cunoscut vreodata. Filmul original, cunoscut sub numele de Roundhay Garden.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )