Libnet.ro
UNICEF

05:00

S.U.A va achizitiona peste 100 de milioane de doze de vaccin anti-covid Johnson and Johnson

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
S.U.A va achizitiona peste 100 de milioane de doze de vaccin anti-covid Johnson and Johnson

Guvernul Statelor Unite va plati grupului Johnson and Johnson peste 1 miliard de dolari pentru 100 de de milioane de doze ale unui posibil vaccin pentru noul coronavirus, in cadrul achizitiilor de vaccinuri si medicamente necesare tinerii sub control a pandemiei, transmite Reuters, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

S.U.A va achizitiona peste 100 de milioane de doze din vaccinul anti-covid Johnson and Johnson

Guvernul Statelor Unite va plati grupului Johnson and Johnson peste 1 miliard de dolari pentru 100 de de milioane de doze ale unui posibil vaccin pentru noul coronavirus, in cadrul achizitiilor de vaccinuri si medicamente necesare tinerii sub control a pandemiei, transmite Reuters, conform News. ro.

Guvernul SUA va plati Johnson Johnson peste 1 miliard de dolari pentru 100 de milioane de doze ale unui posibil vaccin pentru noul coronavirus

Guvernul Statelor Unite va plati grupului Johnson Johnson peste 1 miliard de dolari pentru 100 de de milioane de doze ale unui posibil vaccin pentru noul coronavirus, in cadrul achizitiilor de vaccinuri si medicamente necesare tinerii sub control a pandemiei, transmite Reuters.

VIDEO Imagini din Clinica de Neurologie a Spitalului Judetean din Cluj, publicate de Emanuel Ungureanu: in subsol colcaie sobolanii, gunoiul si mucegaiul au peste 100 de ani

Imagini din Clinica de Neurologie a Spitalului Judetean din Cluj-Napoca au fost facute publice astazi de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. La intrare, un caine vagabond, in subsolul infect colcaie sobolanii. Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul si mucegaiul au peste 100 de ani, spune Emanuel Ungureanu.

Beirutul, declarat oras sinistrat, in doliu la o zi dupa cele doua explozii uriase inregistrate de USGS ca un cutremur de magnitudinea 3,3, soldate cu peste 100 de morti si mii de raniti

Salvatori cautau victime in ruine din care iesea fum, in portul Beirut, miercuri, la o zi dupa doua explozii uriase soldate cu peste 100 de morti si mii de raniti.

Beirutul, declarat oras sinistrat, in doliu la o zi dupa cele doua explozii uriase soldate cu peste 100 de morti si mii de raniti

Salvatori cautau victime in ruine din care iesea fum, in portul Beirut, miercuri, la o zi dupa doua explozii uriase soldate cu peste 100 de morti si mii de raniti.

George Moneyback ofera banii inapoi clientilor BCR care vor folosi plata cu cardul la peste 100 de comercianti

Noul program George Moneyback ofera banii inapoi, ca reducere, clientilor BCR care vor folosi plata cu cardul la peste 100 de magazine partenere - fizice sau online, anunta un comunicat de presa al BCR.

Aplicatia George Moneyback ofera banii inapoi clientilor BCR care vor folosi plata cu cardul la peste 100 de comercianti

Noul program George Moneyback ofera banii inapoi, ca reducere, clientilor BCR care vor folosi plata cu cardul la peste 100 de magazine partenere - fizice sau online, anunta un comunicat de presa al BCR.

Gigi Becali, lovitura dureroasa. Pierde peste 10 milioane de euro

FC FCSB este pe locul 5 in Liga 1, dar si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League prin castigarea Cupei Romaniei. Gigi Becali a anuntat recent ca situatia financiara a echipei depinde de calificarea in grupele celei de-a doua competitii europene. FCSB a ratat prezenta in grupe ultimii doi ani. Ceea ce a facut ca .

Coronavirus: Peste 18 milioane de cazuri declarate in lume (bilant AFP)

Peste 18 milioane de cazuri de coronavirus au fost inregistrate oficial la nivel mondial, dintre care mai mult de jumatate in Statele Unite si America Latina, precum si in Caraibe, potrivit unui bilant realizat de France Presse din surse oficiale duminica la ora 22. 40 GMT, scrie Agerpres. Cel putin 18. 763 de cazuri, dintre care 687. 941 de decese, au fost raportate in special in Statele Unite, tara cea mai afectata din lume cu 4. 693 de cazuri dintre care 154. 793 de morti, in Brazilia 2. 677 de cazuri dintre care 94. 104 decese) si in India 1.

Trump afirma ca un vaccin antiCovid ar putea fi gata pana la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, joi, ca este posibil sa apara un vaccin anticoronavirus inaintea scrutinului prezidential si parlamentar din noiembrie, relateaza agentia de presa Reuters citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )