Libnet.ro
UNICEF

13:15

SUA acuza Rusia ca a testat o arma ce poate fi folosita pentru a distruge sateliti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA acuza Rusia ca a testat o arma ce poate fi folosita pentru a distruge sateliti

Statele Unite au acuzat joi Rusia ca a testat o arma ce ar putea fi folosita pentru a distruge sateliti in spatiu, exprimandu-si ingrijorarea fata de o amenintare reala, serioasa si in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

SUA acuza Rusia ca a testat la 15 iulie o arma antisatelit VIDEO

Statele Unite acuza Rusia de faptul ca a testat o arma care ar putea sa fie folosita pentru a distruge sateliti in spatiu si isi exprima ingrijorarea fata de o amenintare reala, grava si tot mai mare, relateaza AFP.

SUA acuza Rusia. Test cu o arma ce ar putea distruge sateliti

Statele Unite au acuzat Rusia ca a testat o arma ce ar putea fi folosita pentru a distruge sateliti .

Marea Britanie si SUA spun ca Rusia a lansat o arma in spatiu

Marea Britanie si SUA au acuzat Rusia ca au lansat un proiectil cu caracteristicile unei arme in spatiu. intr-o declaratie, seful directiei spatiale a Marii Britanii a declarat: Suntem preocupati de modul in care Rusia a testat unul dintre satelitii sai prin lansarea unui proiectil cu caracteristicile unei arme, potrivit BBC.

Unitatea mobila de ATI trimisa de Ministerul Sanatatii la Spitalul Judetean Galati nu poate fi folosita pentru ca nu sunt medici

Unitatea mobila cu paturi pentru Terapie intensiva care a ajuns la Galati prin ordinul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru,nu poate functiona pentru ca nu exista personal suficient.

Donald Trump si Vladimir Putin au discutat despre controlul armamentelor SUA si Marea Britanie acuza Rusia ca a testat o arma antisatelit

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au discutat la telefon despre negocierile cu privire la controlul armamentelor. Ei au mai vorbit despre instrumententele in lupta cu.

Coronavirus Brazilia: Bolsonaro, testat din nou pozitiv pentru Covid-19

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost din nou testat pozitiv pentru COVID-19, la al treilea test facut de cand s-a imbolnavit pe 7 iulie, a spus secretariatul Ministerului Comunicatiilor, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )