Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marea Britanie si SUA spun ca Rusia a lansat o arma in spatiu

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie si SUA spun ca Rusia a lansat o arma in spatiu

Marea Britanie si SUA au acuzat Rusia ca au lansat un proiectil cu caracteristicile unei arme in spatiu. intr-o declaratie, seful directiei spatiale a Marii Britanii a declarat: Suntem preocupati de modul in care Rusia a testat unul dintre satelitii sai prin lansarea unui proiectil cu caracteristicile unei arme, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

Mike Pompeo ataca dur OMS intr-o intalnire avuta in Marea Britanie

Secretarul de stat american Mike Pompeo, a lansat un atac extraordinar asupra Organizatiei Mondiale a Sanatatii in cadrul unei intalniri private in Marea Britanie, acuzand-o ca se afla in buzunarul Chinei si ca este responsabila pentru britanicii morti care au murit in timpul pandemiei.

Mike Pompeo ataca dur OMS intr-o intalnire avuta in Marea Britanie

Secretarul de stat american Mike Pompeo, a lansat un atac extraordinar asupra Organizatiei Mondiale a Sanatatii in cadrul unei intalniri private in Marea Britanie, acuzand-o ca se afla in buzunarul Chinei si ca este responsabila pentru britanicii morti care au murit in timpul pandemiei, scrie The Guardian. Pompeo le-a spus celor prezenti ca crede ca OMSnu este o organizatie bazata pe date stiintifice si l-a acuzat actualul sau director general Tedros Adhanom Ghebreyesus ca este prea apropiat de Beijing.

UE considera improbabila ajungerea la un acord cu Marea Britanie privind relatiile post-Brexit

Uniunea Europeana considera ca ajungerea la un acord cu Marea Britanie privind relatiile bilaterale post-Brexit este improbabila in acest moment, afirma negociatorul-sef Michel Barnier, citat de publicatia Suddeutsche Zeitung.

COVID-19. Marea Britanie s-a impacat cu ideea: Virusul va continua sa existe multi ani de acum incolo

Desi Universitatea Oxford trage tare sa lanseze vaccinul antiCOVID-19, expertii in sanatate din Marea Britanie cred ca lupta impotriva noului coronavirus va continua pentru o perioada de timp.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Scandal in familia regala. Printul Harry, afaceri necurate in Marea Britanie?!

Scandal de proportii in Familia Regala Britanica, dupa ce Printul Harry si Printul William au fost luati cu asalt de niste acuzatii grave aduse de liderii miscarii Republic. Care sunt, mai exact, acestea? Aflati in paragrafele urmatoare. Afaceri murdare in Familia Regala? Graham Smith, seful miscarii Republic, care are drept scop dizolvarea monarhiei britanice, a .

Problema 5G: Marea Britanie cere ajutorul Japoniei, pentru a evita retelele chinezilor de la Huawei

Recent, Marea Britanie a apelat la sprijinul Japoniei in privinta retelelor 5G, pentru a nu apela la grupul chinez Huawei Technologie. Decizia a fost luata in incercarea de a gasi furnizori alternativi, pe fondul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )