Libnet.ro
UNICEF

23:30

SUA: Adrian Zuckerman, aviz favorabil din partea Senatului pentru postul de ambasador in Romania

România Liberă România Liberă,
SUA: Adrian Zuckerman, aviz favorabil din partea Senatului pentru postul de ambasador in Romania

Adrian Zuckerman a primit miercuri avizul Comitetului pentru Relatii Externe din Senatul american pe. continuă pe România Liberă

Adrian Zuckerman a primit avizul Senatului SUA pentru postul de ambasador al SUA la Bucuresti

Adrian Zuckerman a primit avizul Comisiei de specialitate a Senatului american pentru a deveni noul ambasador al SUA la Bucuresti, potrivit site-ului institutiei, potrivit Mediafax.

Surse: Adrian Zuckerman a primit aprobarea Comisiei de Politica Externa a Senatului american pentru a deveni Ambasador al SUA la Bucuresti

Comisia de Politica Externa a Senatului SUA a aprobat miercuri numirea lui Adrian Zuckerman ca ambasador in Romania. in august, comisia amanase luarea unei decizii pana la finalizarea unor verificari suplimentare din cauza unui scandal de hartuire sexuala in care era implicat Zuckerman.

George Ciamba: Va trebui sa gasim un consul onorific pentru Creta. Multi romani isi pierd actele El a primit aviz favorabil in parlament pentru functia de ambasador in Grecia

Comisiile reunite de politica externa ale Senatului si Camerei Deputatilor au acordat marti aviz favorabil, in unanimitate 15 voturi pentru), numirii ministrului George Ciamba in functia de ambasador al Romaniei in Grecia. El a spus la audierile din Parlament ca este necesar ca Romania sa aiba un consul si un oficiu consular in Creta, pentru ca in timpul verii sunt foarte multi romani care merg acolo si isi pierd actele.

DIN PARTEA FITCH RATINGS Electrica primeste eticheta de Recomandat pentru Investitii

Grupul Electrica, lider in distributia si furnizarea de energie electrica in tara noastra, a primit din partea agentiei de evaluare Fitch Ratings eticheta de Recomandat pentru Investitii, res-pectiv rating-ul BBB cu perspectiva stabila, informeaza furnizorul si distribuitorul de energie electrica printr-un raport remis operatorului pietei de capital.

Raluca Turcan (PNL), despre depunerea motiunii de cenzura: Sunt niste presiuni uriase in momentul de fata. in permanenta suna telefonul din partea celor de la PSD

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan spune ca, in pragul depunerii motiunii de cenzura, se fac presiuni uriase din partea liderilor PSD asupra social-democratilor care vor sa sprijine actiunea.

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata. Ovidiu Popescu a sustinut, in fata judecatorilor, ca nu a intrat in curtea principalului.

Avertisment din partea specialistilor. Ne asteapta o explozie a preturilor la gaze iarna aceasta!

Ne asteapta o explozie a preturilor la gaze iarna aceasta. Avertismentul vine chiar din partea specialistilor. Volumul gazelor importate va scadea semnificativ daca Rusia decide sa puna in practica strategia.

Electrica obtine stampila de Investment Grade din partea Fitch

Grupul Electrica a obtinut rating-ul corporativ de emitent BBB Investment Grade), cu perspectiva stabila, din partea agentiei de evaluare Fitch Ratings.

Parlament: George Ciamba - aviz favorabil pentru numirea ca ambasador in Republica Elena

Comisiile reunite de politica externa ale Senatului si Camerei Deputatilor au acordat marti aviz fav.

Tragedia din Dambovita a fost urmata de un sir lung de balbe din partea autoritatilor. Politistii romani l-au contactat pe olandez pe WhatsApp la o zi dupa disparitia Adrianei. Ce l-au intrebat

Ca si in cazul Caracal, tragedia din Dambovita a fost urmata de un sir lung de balbe din partea autoritatilor. Johannes Visscher, olandezul de 46 de ani suspectat ca a frant viata Adrianei, a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )