Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea: PNL vede Primaria Capitalei ca pe un trofeu

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2020. Gabriela Firea: PNL vede Primaria Capitalei ca pe un trofeu

Alegeri locale 2020. PNL vede Primaria Capitalei ca pe un trofeu, spune Gabriela Firea, care ii critica pe liberali ca nu vin cu un program pentru Bucuresti, ci au doar o ambitie politica de a o invinge in cursa electorala. continuă pe Antena3

Senator PSD: Gabriela Firea va castiga Primaria Capitalei

Gabriela Firea va castiga Primaria Capitalei, chair daca Nicusor Dan este un candidat bun. Asta crede senatorul PSD Lucian Romascanu.

Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu renunta la Primaria Capitalei: Nu dau un cec in alb PNL

Alegeri locale 2020. VladVoiculescu a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei, dacaexista deja un candidat onest care strange partidele de opozitie.

Alegeri locale 2020. PNL si PMP iau in calcul o alianta pentru Primaria Craiova

PNL si PMP ar putea forma o alianta pentru desemnarea unui candidat unic in curs pentru Primaria Craiova, la alegeri locale 2020.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan e aproape sa primeasca sustinerea PNL la Primaria Capitalei

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan e aproape sa primeasca sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: S-a propus alianta PNL-USR-PLUS-PMP la toate primariile din Capitala

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a vorbit la Antena 3 despre candidatura sa la primaria Capitalei. Acesta sustine ca prima sustinere a venit din partea organizatiei USR Bucuresti, urmata de o sustinere PMP si culminand cu sustinerea PNL.

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand ii ataca pe liberali la lansarea candidaturii pentru Sectorul1: PNL este impreuna cu PSD

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand si-a lansat, duminica, candidatura la Primaria Sectorului 1, eveniment la care a afirmat ca, atunci cand a fost vorba de interese financiare, a mers mereu sistemul transpartinic, iar PNL este impreuna cu PSD.

Valeriu Steriu: PSD nu se teme de Nicusor Dan. Gabriela Firea este pregatita sa se bata cu orice candidat

Alegeri locale 2020. Deputatul PSD Valeriu Steriu a afirmat ca social-democratii nu se tem de candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, cu sustinerea PNL.

Gabriela Firea, dupa anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Alegeri locale 2020. Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete.

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )