Libnet.ro
UNICEF

17:00

SUA ameninta ca-si vor retrage trupele din Germania si le vor trimite in Polonia

Adevărul Adevărul,
SUA ameninta ca-si vor retrage trupele din Germania si le vor trimite in Polonia

Reprezentantul Statelor Unite in Germania a sugerat, vineri, ca refuzul Angelei Merkel de a creste cheltuielile de aparare ar putea sa oblige SUA sa-si mute trupele din Germania in Polonia, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

SUA ameninta Germania ca isi va muta soldatii in Polonia

Statele Unite ar putea retrage militarii din Germania pentru a-i transfera in Polonia, in contextul in care Administratia Donald Trump este nemultumita ca Berlinul nu aloca 2% din PIB pentru aparare, informeaza site-urile germane Tagesschau. de si T. online. de, citate de Mediafax.

Expertii sustin ca inchisorile din Germania nu sunt pregatite pentru revenirea in tara a combatantilor islamisti

Inchisorile din Germania trebuie sa se pregateasca mai mult pentru revenirea militantilor islamisti din zonele de razboi siriene si kurde astfel incat sa previna o radicalizare suplimentara in spatele gratiilor, relateaza dpa joi, citand mai multi experti.

TENSIUNI FARA PRECEDENT! SUA ameninta GERMANIA. Americanii vor sa-si mute soldatii in Polonia

Reprezentantii SUA sunt suparati ca guvernul de la Berlin pentru ca nemtii refuza sa aloce 2% din PIB pentru aparare. Americanii ameninta ca isi vor muta soldatii in Polonia.

Statele Unite se gandesc sa mute trupele militare din Germania in Polonia: Berlinul nu se implica in misiunea colectiva din Golf si nu aloca cei 2% din PIB pentru Aparare

SUA iau in calcul retragerea unor trupe stationate in Germania, tara europeana care gazduieste cei mai multi miltari americani, si le-ar putea reloca in Polonia, a precizat Richard Grenell, ambasadorul.

Industria Romaniei isi primeste impulsurile din Germania

Industria Germaniei a inregistrat cea mai mare scadere anuala din ultima decada in iunie 2019, de 5,2%, dupa un declin de 4,4% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 1,5%. Declinul anual al industriei prelucratoare s-a accelerat si mai mult, pana la 6,1%, de la 4,9% in luna anterioara, in conditiile unei scaderi lunare de 1,8%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )