Libnet.ro
UNICEF

20:15

SUA anunta cel mai mare transfer de detinuti de la Guantanamo

Hotnews Hotnews,
 SUA anunta cel mai mare transfer de detinuti de la Guantanamo

Oficialitati americane au anuntat luni transferul a 15 detinuti de la inchisoarea din Guantanamo in Emiratele Arabe Unite. Potrivit Reuters, este cel mai mare lot transferat de la baza SUA din Cuba in timpul presedintiei lui Barack Obama, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Australia, cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate din lume, are o criza a gazelor

Australia, cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate din lume si posesoare a unora dintre cele mai mari rezerve de pe Glob, se confrunta cu o criza a gazelor, scrie Reuters. Mai exact, pretul gazelor a ajuns de sase ori mai mare in statul australian Victoria decat pe bursele din Asia, din cauza iernii si a unor pene de curent dintr-un stat vecin.

Angajatorii duc lipsa de forta de munca. Cel mai mare competitor al unei firme care cauta angajati in Romania este angajatorul occidental, care ii atrage pe romani in Italia, Spania sau Germania

Cu peste opt milioane de locuitori care au venituri din munca, Romania a ajuns astazi intr-un impas: ar castiga noi proiecte de investitii, dar nu are cine sa le livreze pentru ca angajatorii nu.

FOTO VIDEO Cel mai mare pelerinaj ortodox din Ardeal si cel mai friguros: pelerinii au venit cu folii de plastic, paturi, saltele si corturi la Manastirea Nicula

Curtea si dealul Manastirii Nicula din judetul Cluj erau aproape pline, sambata, de sute de oameni veniti cu corturi, paturi si folii de plastic. Multi din judete invecinate, Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Salaj. Oamenii zic ca vin an de an pentru ca simt o chemare.

Electrica a avut un profit net mai mare cu 21% in primul semestru

Compania Electrica, cel mai mare distributor de eletricitate din Romania, a raportat un profit net consolidat de 336 milioane lei in primul semestru din 2016, mai mare cu 21%. In primele sase luni ale anului 2015 casigul companiei a fost de 277.

FOTO VIDEO Cel mai mare si friguros pelerinaj ortodox din Ardeal: pelerinii au venit cu folii de plastic, paturi, saltele si corturi la Manastirea Nicula

Curtea si dealul Manastirii Nicula din judetul Cluj erau aproape pline, sambata, de sute de oameni veniti cu corturi, paturi si folii de plastic. Multi din judete invecinate, Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Salaj. Oamenii zic ca vin an de an pentru ca simt o chemare.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, conform unei estimari publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

in cele mai productive state din lume angajatii au cel mai scurt program de lucru

Sapte dintre cele zece state cu cel mai mare Produs Intern Brut se afla si in topul tarilor in care oamenii stau cel mai putin la serviciu, arata Expert Market, care a analizat date ale Organizatiei.

Incendiul puternic care a mistuit cel mai mare targ de haine second-hand din Craiova a pornit de la un scurtcircuit VIDEO

600 de standuri din incinta Targului Municipal din Craiova s-au facut scrum la sfarsitul anului trecut. Oamenii legii au dechis dosar penal pentru distrugere.

Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana si in cea mai mare parte a Moldovei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea si Crisana, precum si in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, reiese din prognoza agrometeorologica, valabila pentru perioada 13 - 19 august, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza: Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana, in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea, Crisana, in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, dar si izolat in nord-vestul Banatului, arata prognoza agrometrorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru perioada 13-19 august.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )