Libnet.ro
UNICEF

12:45

SUA. Audierile in vederea suspendarii presedintelui american Donald Trump vor fi publice

Adevărul Adevărul,
SUA. Audierile in vederea suspendarii presedintelui american Donald Trump vor fi publice

Democratii care controleaza Camera Reprezentantilor au anuntat ca de saptamana viitoare audierile vor fi publice in investigatia legata de posibila suspendare din functie a presedintelui Donald Trump. continuă pe Adevărul

Donald Trump se ofera sa asiste Mexicul in ancheta privind atacul armat de marti

Presedintele american Donald Trump i-a transmis omologului sau mexican Andres Manuel Lopez Obrador, intr-o conversatie la telefon, ca SUA se ofera sa asiste Mexicul in ancheta privind atacul armat soldat cu noua morti, inclusiv sase copii, scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump sugereaza ca ar putea trimite Armata americana in Mexic, pentru a lupta impotriva cartelurilor de droguri

Presedintele american Donald Trump s-a oferit sa trimita Armata americana in Mexic, pentru a purta un razboi impotriva cartelurilor de droguri, dupa o ambuscada in care au murit cel putin noua mormoni americani, femei si copii, luni.

UE a pledat pentru retragerea tarifelor impuse de Donald Trump importurilor de metale

Uniunea Europeana si-a sustinut cauza, la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), pentru retragerea tarifelor impuse de presedintele american Donald Trump importurilor de metale, intr-unul dintre cele mai proeminente cazuri de acest gen.

Donald Trump spune ca ar trebui sa fie dezvaluit numele denuntatorului sau

Presedintele american Donald Trump a declarat ca numele denuntatorului ale carui ingrijorari au determinat o ancheta care ar putea duce la demiterea sa trebuie dezvaluit, deoarece acel individ a dat informatii false, scrie Mediafax, citand Reuters.

Procedura de demitere a presedintelui american: Seful de cabinet al lui Trump, convocat sa depuna marturie in Congres

Comisiile din Camera Reprezentantilor SUA care conduc ancheta privind destituirea presedintelui Donald Trump au spus marti ca l-au chemat pe Mick Mulvaney, seful cabinetului Trump, sa depuna marturie pe 8 noiembrie, relateaza Reuters.

O instanta de apel din SUA a decis ca Donald Trump trebuie sa permita accesul procurorilor la declaratiile sale fiscale

Firma de contabilitate a lui Donald Trump trebuie sa faca disponibile procurorilor din New York declaratiile fiscale ale presedintelui american, din ultimii opt ani, a decis o curte americana de apel, luni, marcand cel mai recent esec al liderului de la Casa Alba de a-si tine secrete finantele.

Johnson i-a cerut presedintelui SUA sa renunte la taxele vamale pentru mai multe bunuri

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson i-a telefonat presedintelui american, Donald Trump pentru a-i cere sa renunte la taxele vamale pentru mai multe bunuri, printre care si whisky-ul scotian, a declarat o purtatoare de cuvant a Downing Street.

Democratii au publicat marturiile diplomatilor audiati in procedura de destituire a presedintelui american: O fosta ambasadoare americana s-a simtit amenintata de catre Trump

Fosta ambasadoare a Statelor Unite in Ucraina a afirmat ca s-a simtit amenintata de catre o remarca facuta de presedintele american cu privire la ea, descoperind continutul conversatiei dintre Donald Trump si omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, relateaza AFP si BBC.

Johnson l-a sunat pe Trump pentru a-i cere sa renunte la taxele vamale pentru whisky-ul scotian

Prim-ministrul britanic Boris Johnson i-a telefonat presedintelui american Donald Trump pentru a-i cere sa renunte la taxele vamale pentru mai multe bunuri, printre care si whisky-ul scotian, a declarat marti o purtatoare de cuvant a Downing Street, relateaza Agerpres citand Reuters.

Justitia americana blocheaza o noua masura a lui Trump in domeniul imigratiei

Justitia americana i-a aplicat o noua lovitura presedintelui american Donald Trump, impiedicand intrarea in vigoare, prevazuta duminica, a unei masuri care ar fi limitat emiterea de vize imigrantilor care nu au o asigurare de sanatate, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )