Libnet.ro
UNICEF

06:45

SUA: Autorul masacrului din Texas s-a sinucis dupa o urmarire in trafic, spune seriful local

Hotnews Hotnews,
 SUA: Autorul masacrului din Texas s-a sinucis dupa o urmarire in trafic, spune seriful local

Individul care a ucis cel putin 26 de oameni, duminica, intr-o biserica baptista dintr-un oras din statul american Texas a murit dupa ce s-a impuscat singur, a declarat luni dimineata, intr-un interviu pentru CBS News, seriful comitatului Wilson, Joe Tackitt, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Cine este autorul masacrului din Texas, in care 27 de oameni si-au pierdut viata intr-o biserica - VIDEO

Autorul masacrului de duminica seara din Texas, in care 26 de oameni au fost ucisi intr-o biserica, a fost identificat. Este vorba de un tanar de 26 de ani, pe nume Devin Patrick Kelley. Devin.

Cine este autorul masacrului din biserica din Texas: un fost veteran al Air Force si fost profesor de studii biblice

Autorul masacrului de duminica seara din Texas, in care 26 de oameni, printre si mai multi copii, au fost ucisi cu sange rece intr-o biserica, a fost identificat. Este vorba de un tanar de 26 de ani, pe nume Devin Patrick Kelley, fost veteran al Fortelor Aeriene ale SUA si fost profesor de studii biblice potrivit Fox News.

FOTO Cine este autorul masacrului din biserica din Texas: un veteran al Air Force si fost profesor de studii biblice

Autorul masacrului de duminica seara din Texas, in care 26 de oameni, printre care si mai multi copii, au fost ucisi cu sange rece intr-o biserica, a fost identificat. Este vorba despre un tanar de 26 de ani, pe nume Devin Patrick Kelley, veteran al Fortelor Aeriene ale SUA si fost profesor de studii biblice, potrivit Fox News.

Marturisiri socante in fata judecatorilor. Care este regretul autorului masacrului din New York

Autorul masacrului din New York si-a planuit un an atacul. A marturisit in fata judecatorilor, ca are un singur regret: ca nu a facut mai multe victime. Planuia sa ajunga si pe podul.

Trump, despre atacul din Texas:Din fericire, si altcineva a avut o arma si a tras din directia opusa

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita in Japonia, a spus luni ca asasinatul in masa din Texas in care au murit cel putin 26 de persoane este o chestiune de sanatate mintala, nu una privind armele, transmite Reuters.

Cel putin 26 de morti, in urma atacului armat din Texas

Un barbat a deschis focul ieri intr-o biserica din Texas, ucigand 26 de persoane in plin serviciu religios, intr-unul din cele mai grave atacuri armate din istoria recenta a Statelor Unite, transmite AFP.

Un veteran al Fortelor Armate americane, autorul masacrului de la biserica din Texas

Statele Unite au fost zguduite, duminica seara, de un sangeros atac armat. Cel putin 26 de persoane au fost ucise, iar alte 20 ranite, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din su.

Mesajul postat pe Facebook de atacatorul din Texas inainte de masacrul din biserica

Presa internationala a descoperit ultimul mesaj lasat pe Facebook de barbatul care a facut un masacru duminica intr-o biserica din Sutherland Springs, Texas. Profilul de Facebook al lui Devin Kelley,.

Patriarhia Romana - mesaj de compasiune si rugaciune pentru victimele atacului armat din Texas

Patriarhia Romana a transmis luni, intr-un comunicat, un mesaj de compasiune si rugaciune pentru victimele atacului armat comis duminica intr-o biserica baptista din statul american Texas.

Mesajul postat pe Facebook de atacatorul din Texas inainte de masacrul din biserica

Presa internationala a descoperit ultimul mesaj lasat pe Facebook de barbatul care a facut un masacru duminica intr-o biserica din Sutherland Springs, Texas.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )