Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel putin 26 de morti, in urma atacului armat din Texas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 26 de morti, in urma atacului armat din Texas

Un barbat a deschis focul ieri intr-o biserica din Texas, ucigand 26 de persoane in plin serviciu religios, intr-unul din cele mai grave atacuri armate din istoria recenta a Statelor Unite, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Patriarhia Romana - mesaj de compasiune si rugaciune pentru victimele atacului armat din Texas

Patriarhia Romana a transmis luni, intr-un comunicat, un mesaj de compasiune si rugaciune pentru victimele atacului armat comis duminica intr-o biserica baptista din statul american Texas.

Atentat terorist comis de ISIS : cel putin 100 de morti

Aproximativ 100 de oameni au murit intr-un atentat cu masina capcana al Statului Islamic in provincia Deir Ezzor, din estul Siriei. Potrivit news. ro, alte zeci de persoane au fost ranite. Armata.

Cel putin cinci persoane au murit in inundatiile din Malaysia

Cel putin cinci persoane au decedat in urma inundatiilor cauzate de ploile torentiale din Malaysia, in timp ce mii de persoane au fost evacuate in zona Penang de fortele armate, informeaza Reuters.

Cel putin cinci persoane au murit in inundatiile din Malaezia

Cel putin cinci persoane au decedat in urma inundatiilor cauzate de ploile torentiale din Malaezia. Mii de persoane au fost evacuate, armata intervine in zona Penang, relateaza News. ro, citand Reuters.

VIDEO Atac armat la o biserica baptista din Texas: cel putin 27 de morti si 20 de raniti

Un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, duminica, ucigand cel putin 27 de persoane si ranind alte 20, anunta AFP. Autoritatile locale au anuntat ca atacatorul a fost impuscat. Potrivit unui martor, printre victimele atacului se numara si un copil de doi ani.

Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul: Cel putin 27 de morti

Update: Cel putin 27 de oameni au murit, duminica, dupa ce un individ a deschis focul intr-o biserica din statul american Texas, iar atacatorul a fost ucis de catre ofiterii Politiei locale, informeaza BBC.

Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul: Cel putin 27 de morti si peste 20 de raniti

Update: Cel putin 27 de oameni au murit, duminica, dupa ce un individ a deschis focul intr-o biserica din statul american Texas, iar atacatorul a fost ucis de catre ofiterii Politiei locale, informeaza BBC.

VIDEO Atac armat la o biserica baptista din Texas. Cel putin 26 de persoane au murit si peste 20 au fost ranite

Un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, duminica, relateaza presa americana, care mentioneaza ca in atac au murit mai multe persoane.

Un veteran al Fortelor Armate americane, autorul masacrului de la biserica din Texas

Statele Unite au fost zguduite, duminica seara, de un sangeros atac armat. Cel putin 26 de persoane au fost ucise, iar alte 20 ranite, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din su.

SUA: Autorul masacrului din Texas s-a sinucis dupa o urmarire in trafic, spune seriful local

Individul care a ucis cel putin 26 de oameni, duminica, intr-o biserica baptista dintr-un oras din statul american Texas a murit dupa ce s-a impuscat singur, a declarat luni dimineata, intr-un interviu pentru CBS News, seriful comitatului Wilson, Joe Tackitt, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )