Libnet.ro
UNICEF

19:15

SUA blocheaza importul de bumbac din China pentru utilizarea muncii fortate in Xinjiang

România Liberă România Liberă,
SUA blocheaza importul de bumbac din China pentru utilizarea muncii fortate in Xinjiang

Statele Unite au anuntat interzicerea importurilor de bumbac din China din cauza informatiilor care . continuă pe România Liberă

Pericolul din dezinfectantii de la raft. Ce produse fatale din China folosesc romanii

In febra pandemiei de COVID-19, pe piata romaneasca isi fac pe nesimtite prezenta anumiti dezinfectati extrem de periculosi pentru oameni, astfel ca cei care ii consuma pot ajunge sa orbeasca. in acest sens, Asociatia Pro Consumatori a tras un semnal de alarma prin care cere Ministerului Sanatatii sa se ocupe de verificarea acestor substante periculoase, .

Digi24: Dosarul Wuhan. Neobisnuitele focare de gripa din China si posibila legatura cu pandemia de coronavirus

La un an de la confirmarea oficiala a primului caz de coronavirus din lume, in 1 decembrie 2019, documente confidentiale obtinute de CNN dezvaluie haosul care domnea in Wuhan, raportarile oficiale mai optimiste decat numarul real al cazurilor si o serie de erori care par sa fi contribuit la raspandirea pandemiei. Documentele vorbesc si despre o crestere cu totul iesita din comun a numarului de cazuri de gripa in mai multe orase din provincia Hubei, inclusiv Wuhan.

SUA: Biden i-a cerut lui Anthony Fauci sa faca parte din echipa sa pentru Covid

Presedintele-ales al Statelor Unite, Joe Biden, a declarat joi pentru CNN ca i-a cerut imunologului Anthony Fauci, personalitate stiintifica foarte respectata in SUA, sa faca parte din echipa sa de lucru privind combaterea Covid-19, informeaza AFP.

Monica Anisie a semnat un acord de colaborare intre MEC si Liga Studentilor Romani din Strainatate, pentru promovarea imaginii Romaniei

Miercuri, ministerul Educatiei, Monica Anisie a semnat cu acord cu presedintele Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), Robert Stredie. Principalul obiectiv al acordului de colaborare este reprezentat de.

Serviciul ucrainean de securitate a facut perchezitii in sediile unor institutii maghiare din Ucraina pentru acuzatii de separatism

Guvernul de la Budapesta a inaintat un protest formal catre Ministerul de externe al Ucrainei dupa ce Serviciul ucrainean de securitate SBU) a facut luni mai multe perchezitii in sediile unor institutii maghiare din Ucraina, precum si la domiciliul lui Laszlo Brenzovics, presedintele Uniunii Culturale Maghiare din Ucraina Subcarpatica KMKSZ), acuzati de separatism, potrivit unui comunicat remis agentiei ungare de presa MTI, potrivit g4media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )