Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Incident armat intr-o scoala din SUA. Cel putin cinci persoane ucise, inclusiv atacatorul

România Liberă România Liberă,
VIDEO Incident armat intr-o scoala din SUA. Cel putin cinci persoane ucise, inclusiv atacatorul

Cel putin cinci persoane au fost ucise in urma unui incident armat produs marti intr-o scoala primara situata in nordul statului american California, anunta autoritatile, precizand ca autorul atacului este si el mort. continuă pe România Liberă

ATAC ARMAT intr-o scoala din SUA: Cel putin 5 VICTIME (VIDEO)

Atac armat la o scoala din California, din SUA! Conform primelor informatii oferite de presa locala, cel putin 3 morti, printre care si atacatorul, au fost gasiti la fata locului. in plus, alti doi.

SUA: Incident armat la o scoala primara din California soldat cu cel putin trei decese

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multi copii au fost raniti marti in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unei scoli primare din California, relateaza Reuters.

SUA: Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala primara din California

Cel putin trei persoane au fost ucise si doi copii au fost raniti marti intr-un incident armat petrecut intr-o scoala primara din nordul Californiei, au afirmat autoritatile, precizand ca.

VIDEO Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin patru morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin patru persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

Doi morti si doi raniti, in urma unui incident armat care a avut loc la un concert rap in Atlanta

Doua persoane au fost ucise si alte doua ranite, duminica noapte, in timpul unui incident armat care a avut loc la un concert rap care se desfasura la The Masquerade din Atlanta.

Panica la o scoala din Gorj! Toti elevii au fost evacuati de urgenta - VIDEO

Alerta la o scoala din localitatea Vacarea, judetul Gorj. Elevii claselor I-IV au fost evacuati de urgenta dupa ce clasele s-au umplut de fum. Din primele informatii, profesorii au chemat parintii sa .

Anunt oficial: Ma retrag de la Dinamo!. Cat costa echipa din Stefan cel Mare

Patronul lui Dinamo, Ionut Negoita, a anuntat oficial ca renunta la club. A stabilit si pretul pentru care vinde formatia din Stefan cel Mare. Am investit in jurul a 13 milioane de euro. Cine.

Trump sustine ca Putin i-a spus ca Rusia nu s-a amestecat in campania electorala din SUA. Partea rusa neaga ca subiectul ar fi fost abordat

Presedintele SUA Donald Trump a declarat sambata ca liderul rus Vladimir Putin, cu care s-a intalnit de trei ori cu ocazia participarii la Summitul APEC, i-a transmis ca Rusia nu s-a implicat in campania electorala prezidentiala din Statele Unite. Trump a sustinut ca Putin se simte foarte jignit de aceste acuzatii. Contactat de CNN, secretarul de presa al lui Putin a negat ca acest subiect ar fi fost abordat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )