Libnet.ro
UNICEF

05:15

SUA si China, mai aproape de finalizarea unui acordul comercial interimar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA si China, mai aproape de finalizarea unui acordul comercial interimar

SUA si China sunt aproape de finalizarea unor sectiuni ale unui acord comercial provizoriu care sa relaxeze tensiunile comerciale dintre cele doua tari, a declarat reprezentantul american al comertului. continuă pe Ziarul Bursa

SUA si China, mai aproape de finalizarea unui acord comercial interimar

SUA si China sunt aproape de finalizarea unor sectiuni ale unui acord comercial provizoriu care sa relaxeze tensiunile comerciale dintre cele doua tari, a declarat reprezentantul american al comertului.

in ciuda razboiului comercial SUA-China, Huawei castiga clienti 5G in Europa

Huawei se confrunta cu o analiza oficiala mai atenta in Europa, pe fondul acuzatiilor Statelor Unite ca ar reprezinta o amenintare la adresa securitatii, insa operatorii de telefonie mobila din regiune cumpara in continuare echipamente pentru retelele 5G.

Vloggerul Virgil Halacu, gest socant. A permis unui copil de 10 ani sa conduca o masina in parcarea unui centru comercial

Vloggerul Virgil Halacu, alias GajuKYD, a facut un gest socant. Barbatul a permis unui copil de 10 ani sa conduca o masina in parcarea unui centru comercial, loc in care se petrec zilnic multe accidente. Vloggerul Virgil Halacu a permis unui copil de 10 ani sa conduca o masina in parcarea unui centru comercial Virgil .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )