Libnet.ro
UNICEF

16:16

in SUA se comercializeaza primul comprimat electronic

România Liberă România Liberă,
in SUA se comercializeaza primul comprimat electronic

Statele Unite au autorizat comercializarea primului comprimat electronic, ce poate indica daca un pacient si-a luat tratamentul si cand anume. Senzorul aflat in pilula emite un semnal care permite determinarea orei si datei cand a fost luat un anumit medicament. continuă pe România Liberă

Un CEO roman al unei companii aerospatiale din Statele Unite a fost arestat pentru frauda

CEO-ul roman al unei companii din New Mexico, Dumitru Popescu, care a ajuns in centrul atentiei in Statele Unite dupa ce a dezvoltat un vehicul electronic zburator, a fost arestat sub acuzatii de frauda si deturnare de fonduri, relateaza The Associated Press.

Rusia spune ca Statele Unite acopera Statul Islamic in Siria

Statele Unite asigura acoperirea trupelor Statului Islamic in Siria si doar se preface ca lupta impotriva terorismului in Orientul Mijlociu, a spus, marti, ministrul rus al Apararii, relateaza Reuters.

Rusia acuza Statele Unite ca ofera sustinere organizatiei teroriste Stat Islamic. Ce dovezi ar avea Moscova

Rusia a obtinut dovezi care confirma ca alianta internationala coordonata de Statele Unite ofera sustinere retelei teroriste Stat Islamic, pentru a o utiliza ca instrument in tentativele de atingere a.

RT anunta ca s-a inregistrat drept agent extern in Statele Unite

Televiziunea RT, controlata de statul rus, a confirmat luni ca s-a pliat in fata exigentelor autoritatilor americane si s-a inregistrat drept agent extern in Statele Unite, o cerere la care Moscova a promis ca va replica, scrie AFP.

Atac armat la un concert din Statele Unite. Sunt mai multe victime

S-au tras focuri de armala concertul rap din centrul Atlantei, Statele Unite, dupa ce doi oameni au urcat pe scena in pauza dintre reprezentatiile artistilor. Politia a anuntat ca cele doua.

Romii care au socat locuitorii unui oras din Statele Unite, dati afara pentru neplata chiriilor: Au lasat datorii de peste 500.000 de dolari

Cele 60 de familii de romi din Romania care au inchiriat apartamente in orasul american California n-au platit chiriile sau utilitatile, au distrus locuintele si au fost dati afara, lasand datorii de 500. 000 de dolari. Mai multi romi au fost dati in judecata in Statele Unite.

Trump sustine ca Putin i-a spus ca Rusia nu s-a amestecat in campania electorala din SUA. Partea rusa neaga ca subiectul ar fi fost abordat

Presedintele SUA Donald Trump a declarat sambata ca liderul rus Vladimir Putin, cu care s-a intalnit de trei ori cu ocazia participarii la Summitul APEC, i-a transmis ca Rusia nu s-a implicat in campania electorala prezidentiala din Statele Unite.

Statele Unite: fostii lideri de la Casa Alba vor avea pensii mai mici

Camera Reprezentantilor a votat luni o lege ce prevede reducerea pensiilor si avantajelor federale de care beneficiaza fostii presedinti ai Statelor Unite.

Coreea de Nord anunta cea mai grava criza. Statele Unite au un comportament agresiv haotic

Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare in cursul carora au adus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )