Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avocat Dr. Daniel MOREANU: Despre cel mai mare contract din istoria omenirii. Care este forta juridica a unui MoU?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avocat Dr. Daniel MOREANU: Despre cel mai mare contract din istoria omenirii. Care este forta juridica a unui MoU?

Cele mai mari 2 economii ale lumii SUA si China) negociaza in aceasta perioada poate cel mai mare contract incheiat in istoria omenirii care sa puna capat asa-zisului razboi comercial declansat intre aceste doua mari puteri globale de. continuă pe Wall-Street Ro

Acesta este cel mai mare SUV de pe fata Pamantului. Are 10 roti si masoara peste 10 metri in lungime

Fa cunostinta cu Dhabiyan, o masina unicat care ii apartine celebrului seic Hamad Bin Hamdan Al Nahyan din Emiratele Arabe Unite. La acest gabarit, vorbim despre cel mai mare SUV din lume.

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu vorbeste in cartea Ne vorbeste Parintele Justin despre o serie de lucruri care fac rau natiei noastre. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi.

Cum se taie corect pomii fructiferi. Horticultor: Cel mai mare daunator este, de departe, lacomia

Chiar daca ai o livada a carei productie este destinata comercializarii sau doar cativa pruni si meri in curte, pentru consumul propriu, intretinerea pomilor fructiferi este esentiala pentru ca rodirea sa fie sanatoasa.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ.

Veste surprinzatoare din Coreea de Nord... Ce se intampla cu cel mai important reactor nuclear al regimului Kim Jong-un

Un reactor nuclear de importanta maxima din Coreea de Nord, despre care se crede ca ar fi produs cea mai mare cantitate de plutoniu din arsenalul nord-coreean, pare sa fi fost inchis in ultimele trei luni, a spus.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

Piesa cu cel mai mare succes la public vine in Baragan. Take, Ianke si Cadir se joaca vineri, 1 martie, la Casa de Cultura

Ziua de vineri, 1 Martie, este dedicata Ateneului din Iasi, care vine la Slobozia, la Casa de Cultura, cu doua piese de teatru.

Tineri care au vandalizat noua masini intr-o singura noapte, prinsi in flagrant delict. Politistii cred ca numarul pagubitilor este mult mai mare

Trei tineri din localitatile Beresti si Mironu judetul Suceava) au vandalizat noua masini parcate pe o strada din zona centrala a municipiului Suceava. Vandalii au fost prinsi in flagrant delict de catre o echipa a Politiei Locale. Cei trei sunt cercetati acum pentru distrugere. Anchetatorii cred ca numarul pagubitilor este mai mare si fac apel la sucevenii afectati sa depuna plangere.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )