Libnet.ro
UNICEF

07:15

SUA: Dexametazona schimba modul in care functioneaza spitalele de Covid-19 Mai multe spitale aplica tratamentul

Hotnews Hotnews,
 SUA: Dexametazona schimba modul in care functioneaza spitalele de Covid-19 Mai multe spitale aplica tratamentul

Cateva spitale din SUA, cu cresteri recente ale cazurilor de COVID-19, au inceput sa-si trateze bolnavii bolnavi cu dexametazona, preferand sa grabeasca tratamentul decat sa astepte confirmarea rezultatelor preliminare ale unui studiu realizat de cercetatorii britanici, care au declarat ca steroidul ieftin poate salva vieti, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: OMS avertizeaza cu privire la o faza periculoasa in timp ce statele renunta la restrictii Mai putin 700 de morti in 24 de ore in SUA

Statele Unite au inregistrat in ultimele 24 de ore 687 de decese legate de coronavirus, potrivit datelor universitatii Johns Hopkins. Este a opta zi consecutiva in care bilantul trece sub pragul de o mie de decese, noteaza AFP. ----------------------------------------- 20:36 SUA: Dexametazona schimba modul in care functioneaza spitalele de Covid-19 Mai multe spitale aplica tratamentul 20. 05: OMS: Lumea a intrat intr-o noua si periculoasa faza Exista un risc crescut, dupa ce guvernele redeschid economiile16. 55: CNBG anunta ca vaccinul sau impotriva Covid-19 ar putea fi pe piata abia in 2021 - mass-media de stat.

Ce trebuie sa mananci ca sa slabesti. Mihaela Bilic dezvaluie o cura de slabire care functioneaza garantat

Exista o cura de slabire care functioneaza garantat, sustine specialistul in nutritie Mihaela Bilic. Nu conteaza greutatea de plecare, varsta sau sexul!.

Ce este dexametazona, singurul medicament care reduce rata mortalitatii in randul pacientilor cu coronavirus

Dexametazona ar putea reduce rata mortalitatii cauzata de coronavirus, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Descoperirea a fost facuta de cercetatorii Universitatii britanice Oxford.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )