Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca: Make Romania Great Again

România Liberă România Liberă,
SUA: Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca: Make Romania Great Again

Donald Trump, presedintele SUA, i-a daruit lui Klaus Iohannis un cadou original in timpul intalniri. continuă pe România Liberă

China - SUA: Donald Trump le da un nou ordin companiilor americane

Donald Trump le cere companiilor americane din China sa revina in Statele Unite, conform DC News.

Klaus Iohannis: Presedintele Trump se asteapta ca legislatia romaneasca privind energia sa se amelioreze pentru a creste atractivitatea Romaniei pentru investitori

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a exprimat, marti, in discutiile cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, asteptarea ca legislatia romaneasca privind energia, in speta legea offshore si Ordonanta de Urgenta 1142018, sa se amelioreze, pentru a creste atractivitatea Romaniei pentru investitori, a relatat presedintele roman dupa intalnirea de la Casa Alba.

Stelian Tanase, dupa intalnirea dintre Klaus Iohannis si Donald Trump: Putem banui ca au discutat despre armament

Analistul Stelian Tanase a declarat, joi, la Radio Top Suceava, ca dupa vizita in SUA presedintele Klaus Iohannis a marcat un punct si ca pozele si filmuletele in care apare alaturi de Donald Trump vor popula campania electorala.

Mihai Gadea: Presedintele SUA a alocat un timp dublu acestei intalniri. Donald Trump vrea mai multe investitii americane in Romania

Mihai Gadea, prezent la Casa Alba in contextul intalnirii dintre cei doi presedinti Donald Trump si Klaus Iohannis)considera ca presedintele Donald Trump a aratat un respect veritabil lui Klaus.

Mircea Geoana explica semnificatia vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Alba

Secretarul general adjunct al NATO si fostul lider social-democrat, Mircea Geoana, a precizat ca vizita lui Klaus Iohannis in SUA si intalnirea cu Donald Trump reprezinta pe deplinun moment de.

Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Presedintele Klaus Iohannis a primit un cadou original cu un mesaj surprinzator de la Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii i-a oferit, cu ocazia intalnirii bilaterale, un dar cu un mesaj puternic. Unii au crezut ca este mai degraba o ironie, altii au considerat ca este parte dintr-un nou inceput pentru Romania. Despre ce .

in timp ce dadea mana cu Klaus Iohannis, Donald Trump s-a suparat pe Danemarca pentru ca nu i-a vandut Groenlanda, s-a ratoit la Europa ca nu s-a purtat frumos cu Marea Britanie si a chemat Rusia in G8

Declaratia de la Washington clarifica politica externa a Romaniei * Iulian Fota: Este pentru prima data cand vad o declaratie romano-americana cu valente anti-chinezesti Deputatul Virgil Popescu: Societatea Nationala Nuclear Electrica poate construi singura Unitatea 3 * Iulian Chifu: Retragerea ExxonMobil ar fi un semnal negativ cu privire la mediul investitional din tara noastra * Sorin Rosca Stanescu: Daca se va intampla ceea ce a oferit Klaus Iohannis, vom pierde zeci de miliarde de euro in urmatorii ani intalnirea la nivel inalt care a avut loc la Washington si semnarea declaratiei comune privind Parteneriatul Strategic de catre presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump a iscat mai multe controverse prin tematica abordata si prin noua pozitionare a tarii noastre in politica externa.

Care sunt concluziile principale ce pot fi trase in urma intalnirii dintre Klaus Iohannis si Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Marti, presedintele Klaus Iohannis a avut o noua intalnire cu omologul sau american, Donald Trump, in cadrul careia s-adiscutat o gama destul de variata de probleme de natura militara, economica sau.

Danca spune ca intalnirea presedintelului Iohannis cu Donald Trump produce deja efecte: Companiile americane anunta investitii de peste 10 miliarde de dolari in Romania

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, scrie, joi, pe Facebook, ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, produce deja efecte, afirmand ca sunt peste 10 miliarde de dolari pe care companiile americane le au in proiecte potentiale noi in Romania.

Imagini impresionante: Casa Alba a dedicat un material video special pentru intrevederea dintre Klaus Iohannis si Donald Trump (VIDEO)

Casa Alba a realizat un material video special in care prezinta primirea de catre Donald Trump a presedintelui roman Klaus Iohannis la resedinta oficiala a presedintiei americane. Imagini impresionante:.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )