Libnet.ro
UNICEF

15:15

SUA au facut pregatirile pentru retragerea personalului diplomatic din Irak, starnind temeri de razboi in regiune

B1 B1,
SUA au facut pregatirile pentru retragerea personalului diplomatic din Irak, starnind temeri de razboi in regiune

Washingtonul a facut pregatirile pentru retragerea diplomatilor din Irak, dupa ce a avertizat Bagdadul ca si-ar putea inchide ambasada, au afirmat doi oficiali irakieni si doi diplomati occidentali. Miscarea i-. continuă pe B1

Institutia Prefectului Bihor a finalizat pregatirile pentru alegerile locale

Institutia Prefectului Bihor a finalizat sambata pregatirile pentru alegerile locale, fiind distribuite stampilele de vot, stampilele de control, buletinele de vot, precum si materialele sanitare preventive, scrie Agerrpes.

Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Vesti proaste au venit pentru Ianis Hagi dupa meciul din play-off-ul Ligii Europa. Internationalul roman a fost lovit din toate partile de presa din Scotia, fara mila, dupa prestatia de joi seara. Ianis Hagi, facut cu ou si cu otet de presa din Scotia dupa meciul Glasgow Rangers- Willem II Ianis Hagi a primit vesti .

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA SORIN BUMB, PRESEDINTELE COMISIEI PENTRU INDUSTRII SI SERVICII DIN CAMERA DEPUTATILOR: Avem nevoie de o perioada de tranzitie pana la trecerea exclusiva pe surse de energie regenerabila

Realitatea din teren arata ca doar 34% din populatia Romaniei este racordata la retelele de distributie a gazelor naturale, iar in tara sunt orase intregi care nu au acces la retelele de gaze naturale, in timp ce in spatiul rural incalzirea locuintelor se bazeaza pe lemn si carbune si combustibilii solizi sunt folositi pentru preparea hranei, a precizat Sorin Ioan Bumb, presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )