Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

SUA: Fost translator pentru armata americana, arestat. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
SUA: Fost translator pentru armata americana, arestat. Care este motivul

Un imigrant irakian care a fost descris drept fost translator pentru armata americana a fost arestat de agentii federali, joi, sub acuzatia ca ar fi mintit in legatura cu depunerea juramantului de credinta fata de liderul Statului Islamic, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Fost translator american, arestat de FBI, pentru ca ar fi mintit cu privire la legaturile sale cu Statul Islamic

Un imigrant irakian care a fost descris drept fost translator pentru armata americana a fost arestat de agentii federali, joi. Acuzatia care i se aduce este aceea ca ar fi mintit in legatura cu depunerea.

Ministrul Apararii nord-coreean a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare

Ministrul Apararii din Coreea de Nord, Hyon Yong-chol, a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare la care a participat si Kim Jong Un, a transmis agentia Yonhan, citata de.

Ministrul nord-coreean al apararii a fost executat, pentru lipsa de loialitate fata de Kim Jong-Un

Ministrul nord-coreean al apararii, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsa de loialitate si de respect fata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, au anuntat miercuri serviciile secrete sud-coreene, citate de AFP.

MAI de la Chisinau: George Simion a fost expulzat pentru ca putea pune in pericol securitatea nationala

Ministerul de Interne din Republica Moldova sustine ca George Simion, cetatean roman, a fost expulzat miercuri de pe teritoriul Republicii Moldova in baza unei legi care permite o astfel de decizie ca masura asiguratorie impotriva unui strain care ar putea pune in pericol securitatea nationala.

Lucian Caraiman, fost asociat al lui Georgica Cornu, a fost retinut pentru 24 de ore

Omul de afaceri Lucian Caraiman, fost asociat al lui Georgica Cornu, a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, in acelasi dosar in care au fost retinuti Cornu si un reprezentant al grupului de.

Avocatul Doru Bostina a fost retinut pentru 24 de ore

Avocatul Doru Bostina a fost retinut de procurori pentru 24 de ore, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de un milion de euro. Anchetatorii au luat aceeasi masura si in cazul altor patru.

Adevar sau inscenare? Concurentul eliminat din finala Romanii au talent sustine ca totul este o razbunare: Am fost audiat pentru o porcarie sexuala

Traian Constantin sustine ca nu este vinovat de pedofilie si declara ca totul ar fi fost pus la cale de.

Gabriel Cotabita a fost supus unui nou RMN cerebral, care a indicat zone cu leziuni grave

Echipa multidisciplinara care il evalueaza permanent pe Gabriel Cotabita a decis, marti, ca artistul sa faca un nou RMN cerebral, iar analiza a indicat zone cu leziuni grave, potrivit unor surse apropiate.

FiiO X3 este un player pentru audiofili, dar pe care ti-l poti permite

A doua generatie de FiiO X3 ar putea reprezenta cel mai bun mod prin care sa experimentati colectia voastra stufoasa de muzica necompresata in formal FLAC. Cei mai multi dinte noi sunt multumiti de experienta audio pe care ne-o pune la dispozitie un smartphone impreuna cu castile incluse in pachetul acestuia de catre producator. Telefoanele [] FiiO X3 este un player pentru audiofili, dar pe care ti-l poti permite Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )