Libnet.ro
UNICEF

06:30

SUA impune noi taxe de 200 de miliarde de dolari pentru importurile din China

Hotnews Hotnews,
 SUA impune noi taxe de 200 de miliarde de dolari pentru importurile din China

Statele Unite impun noi taxe pe importul de marfuri chinezesti, in valoare de 200 miliarde de dolari, ca urmare a escaladarii razboiului comercial cu China, transmite postul BBC. China a promis anterior sa se razbune daca Statele Unite impun alte tarife. SUA si China au impus deja taxe reciproce pe bunuri de 50 de miliarde de dolari intr-un conflict comercial tot mai intens, ce a agitat pietele financiare in ultimele luni. continuă pe Hotnews

SUA impun noi taxe pe importuri de 200 de miliarde de dolari din China

Statele Unite impun noi taxe pe importul de marfuri chinezesti, in valoare de 200 miliarde de dolari, ca urmare a escaladarii razboiului comercial cu China, transmite postul BBC. Taxele de import mai mari se vor aplica la peste 5. 000 de articole, marcand cea mai mare runda de taxe impuse pana acum de SUA, citeaza Mediafax.

Donald Trump vrea sa impuna Chinei taxe vamale de nca 200 de miliarde de dolari -Bloomberg

Presedintele SUA, Donald Trump, vrea impunerea de taxe vamale la importurile din China in valoare de inca 200 de miliarde de dolari, afirma surse politice de la Washington, in pofida planului negocierilor cu Beijingul pentru depasirea conflictului comercial, relateaza agentia Bloomberg.

Razboiul economic americano-chinez escaladeaza!Noi taxe vamale pentru produsele din China

Presedintele american, Donald Trump, este ferm hotarat sa impuna o noua serie de taxe vamale - de 10% - pentru produse din China in valoare de 200 de miliarde de dolari si ar putea anunta aceasta in zilele.

SUA impun Chinei noi taxe pe importuri

Presedintele american Donald Trump a escaladat razboiul comercial cu China, anuntand tarife de 10% pentru importuri de produse chinezesti in valoare de aproximativ 200 de miliarde de dolari, un oficial chinez afirmand ca masura otraveste atmosfera negocierilor, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )