Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Jill Biden va juca un rol in reunificarea familiilor de migranti

Hotnews Hotnews,
 SUA: Jill Biden va juca un rol in reunificarea familiilor de migranti

Prima doamna americana Jill Biden va participa la eforturile guvernului sotului ei de a reuni familiile de migranti separati de administratia lui Donald Trump, a declarat vineri Casa Alba, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Romanul care s-a intalnit cu Jill Biden o lauda. Ce detaliu a observat la ea, dupa ce i-a pupat mana

Jill Biden s-a aflat in Romania in urma cu sapte ani. Aceasta i-a admirat munca opincarului din Oltenia, nea Ilinca. Amintim ca Jill Biden a venit in anul 2014 cu Joe Biden in Romania. La vremea aceea, el era vicepresedinte al SUA. Romanul care s-a intalnit cu Jill Biden o lauda Programul de vizitare al .

Ambasadorul George Maior: Voi lucra intens la materializarea unei vizite a presedintelui SUA, Joe Biden, in Romania

George Maior, ambasadorul Romaniei la Washington, a declarat ca va lucra intens la materializarea unei vizite a lui Joe Biden in Romania. Actualul presedinte american a mai fost in tara noastra in doua vizite.

SUA: Presedintele Biden promite sa actioneze impotriva rasismului, adopta masuri restranse

Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, a apreciat ca a venit timpul sa se actionam impotriva rasismului sistemic care, in opinia sa, corupe sufletul Americii si a semnat marti primele decrete in acest sens, insa cu o raza limitata de actiune, comenteaza AFP, preluata de Agerpres. Moartea afro-americanului George Floyd, asfixiat in mai de un politist alb, a marcat un punct de cotitura in atitudinea tarii fata de justitia rasiala, a declarat presedintele democrat intr-un discurs de la Casa Alba. Este timpul sa actionam deoarece credinta si morala impun asta, pentru ca rasismul este coroziv, distructiv si costisitor pentru Statele Unite, a adaugat el inainte de a semna, printre altele, un decret pentru a pune capat inchisorilor federale private.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )