Libnet.ro
UNICEF

08:45

SUA si mai multe state europene pregatesc o interventie militara antiterorista in Libia

Antena3 Antena3,
SUA si mai multe state europene pregatesc o interventie militara antiterorista in Libia

Statele Unite si aliati precum Marea Britanie, Franta si Italia ar putea interveni militar, in cateva saptamani, impotriva militantilor retelei teroriste Stat Islamic stabiliti pe teritoriul Libiei, tara. continuă pe Antena3

Efectele indatorarii: Romania si alte 10 state europene prezinta riscuri ridicate la adresa sustenabilitatii finantelor publice

Comisia Europeana a avertizat ca 11 state europene, printre care si tara noastra, se confrunta cu riscuri ridicate la adresa sustenabilitatii finantelor publice, din cauza nivelului datoriei lor, care va fi ridicat si peste 10 ani.

CE: 11 state europene se confrunta cu riscuri ridicate la adresa sustenabilitatii finantelor publice

Comisia Europeana CE) a avertizat astazi ca 11 state europene, printre care si tara noastra, se confrunta cu riscuri ridicate la adresa sustenabilitatii finantelor publice deoarece nivelul datoriei lor va fi ridicat chiar si peste 10 ani, informeaza Reuters.

Povestea drumurilor medievale din Vaslui. Ce reprezinta indicatoarele amplasate in mai multe zone din oras

Mai multe indicatoare amplasate in municipiul Vaslui prin care este marcata existenta unor drumuri medievale au creat confuzie printre vasluieni.

ISU: Mai multe masini au fost avariate din cauza ghetii si a zapezii care au cazut de pe un imobil

Mai multe autoturisme parcate pe strada Benjamin Franklin din Capitala au fost grav avariate dupa ce bucati de gheata si zapada s-au desprins de pe acoperisul unui imobil.

Statele Unite si aliatii europeni pregatesc o interventie militara antiterorista in Libia

Statele Unite si aliati precum Marea Britanie, Franta si Italia ar putea interveni militar, in cateva saptamani, impotriva militantilor retelei teroriste Stat Islamic stabiliti pe teritoriul Libiei, tara aflata in anarhie dupa inlaturarea regimului Muammar Kadhafi, afirma surse citate de NYT, potrivit Mediafax.

Mai multe tari UE cer un plan pentru reinstaurarea verificarilor in Spatiul Schengen

State membre ale Uniunii Europene au cerut luni Comisiei Europene sa pregateasca extinderea verificarilor la frontiere din cadrul Spatiului Schengen pentru un termen de pana la doi ani, in contextul crizei extracomunitarilor, afirma ministrul olandez al Imigratiei, Klaas Dijkhoff, citat de Reuters, transmite Mediafax.

Transfagarasanul, recomandat in presa straina ca una dintre cele mai frumoase destinatii europene de vizitat la volan

Trasfagarasanul se numara printre cele mai frumoase zece destinatii de vacanta din Europa, care pot fi vizitate de turisti la volanul propriei masini, potrivit echipei The Telegraph Travel.

Recomandarile juriului pentru candidatura Clujului la titlul de Capitala Culturala Europeana: mai multe legaturi cu Vestul si proiecte concrete

Clujul a prezentat un dosar de candidatura elaborat, dinamic si interesant, dar trebuie sa acorde o atentie mai mare parteneriatelor internationale si sa prezeinte proiecte mai concrete, reiese din raportul dat publicitatii marti, de catre Comisia Europeana, in care sunt analizate candidaturile oraselor din Romania la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )