Libnet.ro
UNICEF

13:45

SUA se mentin pe prima pozitie in topul celor mai mari puteri militare din lume

Antena3 Antena3,
SUA se mentin pe prima pozitie in topul celor mai mari puteri militare din lume

Rusia se claseaza pe locul doi, dupa SUA, in topul puterilor militare din lume, potrivit portalului de stiri american Business Insider, care a analizat studiul Global Firepower Index. in realizarea clasamentului s-a. continuă pe Antena3

REVISTA PRESEI: Unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari

Adevarul arata unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari. Capital explica cum a scos guvernul un deficit mic si a convins FMI. Gandul prezinta bilantul autostrazilor facute de Guvernul Ponta in 2014. Ziarul Financiar vorbeste despre prima zi a bugetului pe 2015. Hotnews publica strategia autostrazilor in varianta finala a Master Planului. Wall-Streeet publica un interviu cu regele biscuitilor. Ziare. com scrie ce n-a vrut sa stie si sa faca Guvernul la prezidentiale. Iar ProSport spune ca Galca a cedat dupa meciul de joi seara.

Vladimir Putin, pe primul loc in topul celor mai influente personalitati ale anului 2014

Vladimir Putin se afla pe primul loc in topul celor mai influente si marcante personalitati ale anului 2014, potrivit clasamentului stabilit de Frace Presse. in contextul conflictului ucrainean, relatiile.

VIDEO Topul celor mai vizualizate videoclipuri din 2014

Reprezentantii platformei YouTube au publicat topul celor mai vizionate videoclipuri ale anului 2014, dezvaluind cateva surprize pentru fanii muzicii pop, dupa cum noteaza The Independent.

LISTA celor mai mari despagubiri acordate de Restituirea Proprietatilor: Ginerele presedintelui Basescu, nepotul lui Gigi Becali si Stelu, printre beneficiari

Cele mai mari 30 de despagubiri acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) insumeaza peste 4,6 miliarde de lei circa 1,05 miliarde de euro), printre cei care au primit titluri de depagubire numarandu-se unul dintre ginerii lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, omul de afaceri Gheorghe Stelian zis Stelu, precum si unul dintre nepotii omului de afaceri Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Topul celor mai militarizate tari

Achizitiile masive de armament din 2013 au fost cele care au influentat topul, primele zece trepte fiind ocupate de trei tari din Orientul Mijlociu, doua din estul Asiei si cinci din Europa.

Unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari

Achizitiile masive de armament din 2013 au fost cele care au influentat topul, primele zece trepte fiind ocupate de trei tari din Orientul Mijlociu, doua din estul Asiei si cinci din Europa.

Topul celor mai bune statiuni de schi din Europa

Statiuni de schi din Franta, Elvetia, Austria si Italia sunt cele mai bune zone din Europa dedicate acestui sport de iarna, conform unui clasament conceput pe baza a sase criterii: pretul biletului pentru o zi de schiat, lungimea pistei, calitatea zapezii, nivelul de aglomeratie si restaurantele din zona.

Sensul giratoriu OZN de la Colegiul Economic, in topul celor penibile constructii din Bacau

In Bacau s-a construit fara respectarea celor mai elementare norme de arhitectura, urbanism si stil. Langa putinele cladiri vechi pe care le mai are orasul s-au construit cladiri de birouri, din sticla. Dar cea mai penibila constructie, afirma arhitectii, este sensul giratoriu in forma de vulcan sau OZN, care a costat peste 150 de mii de euro, realizat la Colegiul Economic Ion Ghica din Bacau.

Firmele, pasibile de costuri mai mari daca trimit la Fisc in timp real datele de pe casele de marcat

Trecerea la casele de marcat cu jurnal electronic atrage costuri mai mari pentru proprietarii de magazine, daca datele se vor transmite la ANAF in timp real, modulul de comunicatie GPRS dubland costul unei case de marcat, la aproape 300 de euro,.

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )