Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vladimir Putin, pe primul loc in topul celor mai influente personalitati ale anului 2014

B1 B1,
Vladimir Putin, pe primul loc in topul celor mai influente personalitati ale anului 2014

Vladimir Putin se afla pe primul loc in topul celor mai influente si marcante personalitati ale anului 2014, potrivit clasamentului stabilit de Frace Presse. in contextul conflictului ucrainean, relatiile. continuă pe B1

VIDEO Topul celor mai vizualizate videoclipuri din 2014

Reprezentantii platformei YouTube au publicat topul celor mai vizionate videoclipuri ale anului 2014, dezvaluind cateva surprize pentru fanii muzicii pop, dupa cum noteaza The Independent.

REVISTA PRESEI: Unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari

Adevarul arata unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari. Capital explica cum a scos guvernul un deficit mic si a convins FMI. Gandul prezinta bilantul autostrazilor facute de Guvernul Ponta in 2014. Ziarul Financiar vorbeste despre prima zi a bugetului pe 2015. Hotnews publica strategia autostrazilor in varianta finala a Master Planului. Wall-Streeet publica un interviu cu regele biscuitilor. Ziare. com scrie ce n-a vrut sa stie si sa faca Guvernul la prezidentiale. Iar ProSport spune ca Galca a cedat dupa meciul de joi seara.

Topul celor mai militarizate tari

Achizitiile masive de armament din 2013 au fost cele care au influentat topul, primele zece trepte fiind ocupate de trei tari din Orientul Mijlociu, doua din estul Asiei si cinci din Europa.

SUA se mentin pe prima pozitie in topul celor mai mari puteri militare din lume

Rusia se claseaza pe locul doi, dupa SUA, in topul puterilor militare din lume, potrivit portalului de stiri american Business Insider, care a analizat studiul Global Firepower Index. in realizarea clasamentului s-a.

Unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari

Achizitiile masive de armament din 2013 au fost cele care au influentat topul, primele zece trepte fiind ocupate de trei tari din Orientul Mijlociu, doua din estul Asiei si cinci din Europa.

Topul celor mai bune statiuni de schi din Europa

Statiuni de schi din Franta, Elvetia, Austria si Italia sunt cele mai bune zone din Europa dedicate acestui sport de iarna, conform unui clasament conceput pe baza a sase criterii: pretul biletului pentru o zi de schiat, lungimea pistei, calitatea zapezii, nivelul de aglomeratie si restaurantele din zona.

Sensul giratoriu OZN de la Colegiul Economic, in topul celor penibile constructii din Bacau

In Bacau s-a construit fara respectarea celor mai elementare norme de arhitectura, urbanism si stil. Langa putinele cladiri vechi pe care le mai are orasul s-au construit cladiri de birouri, din sticla. Dar cea mai penibila constructie, afirma arhitectii, este sensul giratoriu in forma de vulcan sau OZN, care a costat peste 150 de mii de euro, realizat la Colegiul Economic Ion Ghica din Bacau.

Vladimir Putin l-a convins pe premierul indian sa construiasca zece noi reactoare nucleare in cooperare cu Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin se afla in India cu scopul de a consolida rolul Rusiei ca furnizor de incredere de resurse energetice in Asia. La finalul intrevederii cu premierul indian Narendra Modi, acesta a anuntat ca India va construi zece noi reactoare nucleare pe teritoriul sau, in cooperare cu Rusia.

Vladimir Putin efectueaza o vizita oficiala in India, cu scopul de a incheia contracte in domeniul energiei

Vladimir Putin a inceput, joi, o vizita oficiala de doua zile in India, cu scopul incheierii unor contracte in domeniul energiei, relateaza BBC. Anterior, liderul de la Kremlin declara ca Rusia cauta sa.

Vladimir Putin, nominalizat de revista Time pentru titlul Omul Anului 2014

Presedintele rus Vladimir Putin a fost din nou nominalizat de revista Time pentru titlul Omul Anului 2014. Printre cei nominalizati sunt si protestatarii din orasul Ferguson, voluntarii care ajuta la oprirea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )