Libnet.ro
UNICEF

18:15

SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Hotnews Hotnews,
 SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Vicepresedintele american in exercitiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, au relatat mai multe media americane, in contextul in care presedintele in exercitiu Donald Trump, care nu va lua parte la ceremonie, este tot mai izolat. continuă pe Hotnews

ALEGERI SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Vicepresedintele american in exercitiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, au relatat mai multe media americane, in contextul in care presedintele in exercitiu Donald Trump, care nu va lua parte la ceremonie, este tot mai izolat.

Donald Trump anunta ca nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri, intr-un mesaj scurt pe Twitter, ca nu va asista la ceremonia de investire a succesorului sau Joe Biden, informeaza AFP.

SUA: Vicepresedintele Mike Pence se opune invocarii celui de-al 25-lea Amendament pentru a-l inlatura pe Trump din functie

Vicepresedintele american Mike Pence s-a opus cererilor de a invoca al 25-lea Amendament al constitutiei americane pentru a-l inlatura pe presedintele Donald Trump din functie, potrivit mai multor surse citate de The Hill.

CNN: Mike Pence fi prezent la investirea lui Joe Biden

Vicepresedintele SUA in exercitiu, Mike Pence, va participa la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, informeaza CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )