Libnet.ro
UNICEF

05:30

CNN: Mike Pence fi prezent la investirea lui Joe Biden

Adevărul Adevărul,
CNN: Mike Pence fi prezent la investirea lui Joe Biden

Vicepresedintele SUA in exercitiu, Mike Pence, va participa la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Vicepresedintele american in exercitiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, au relatat mai multe media americane, in contextul in care presedintele in exercitiu Donald Trump, care nu va lua parte la ceremonie, este tot mai izolat.

Securitatea de la Washington, sub semnul intrebarii cu doua saptamani inainte de investirea lui Joe Biden

Cum au ajuns protestatarii pro-Trump in Capitoliu atat de usor? Sistemul de securitate al cladirii Congresului a fost criticat la scara larga joi in urma violentei care a zguduit Washingtonul, relateaza AFP. Usurinta cu care serviciile de securitate au fost coplesite de cateva sute de sustinatori ai presedintelui republican fluturand steaguri Trump 2020 si imbracati in uniforme de camuflaj este un esec masiv, a declarat liderul republicanilor din Senatul, Mitch McConnell, anuntand o ancheta. Conspirationisti, militanti pro-arme, neo-nazisti, cine sunt cei care au intrat in Capitoliu?.

ALEGERI SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Vicepresedintele american in exercitiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, au relatat mai multe media americane, in contextul in care presedintele in exercitiu Donald Trump, care nu va lua parte la ceremonie, este tot mai izolat.

Joe Biden, despre absenta lui Donald Trump la investirea sa in functie: E un lucru bun ca nu vine. Este o rusine pentru aceasta tara

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat la declaratia lui Donald Trump, aceea ca nu va participa la ceremonia de investire, spunand ca este una dintre putinele decizii luate de Trump cu care este de.

SUA: Vicepresedintele Mike Pence se opune invocarii celui de-al 25-lea Amendament pentru a-l inlatura pe Trump din functie

Vicepresedintele american Mike Pence s-a opus cererilor de a invoca al 25-lea Amendament al constitutiei americane pentru a-l inlatura pe presedintele Donald Trump din functie, potrivit mai multor surse citate de The Hill.

E oficial. Joe Biden a fost validat de Congres drept presedinte al Americii

Este oficial. Joe Biden a fost validat de Congres drept presedinte al Americii, in timp ce Donald Trump a devenit istorie, respectiv cel de-al 45-lea presedinte al SUA. in ciuda protestelor violente din America, Joe Biden a fost validat in functia de presedinte al SUA Joe Biden a fost validat de Congres devenind oficial presedintele .

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

JOE BIDEN: Distribuirea vaccinurilor contra Covid de catre administratia Trump a fost o mascarada

Distribuirea vaccinurilor contra Covid-19 de administratia Trump a fost o mascarada, a acuzat vineri presedintele ales al SUA Joe Biden, care va fi investit peste 12 zile, scrie AFP si News. ro.

Joe Biden trebuie sa isi pregateasca inmormantarea. Presedintele SUA are 6 zile la dispozitie

In urma cu o luna, America a ales Joe Biden pentru a fi al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Primul lucru pe care il va face dupa instalarea la Casa Alba? isi va organiza inmormantarea. Una dintre prioritatile din mandat: pregatirea inmormantarii sale Bradley Blakeman, asistentul fostului presedinte George W. Bush, sustine ca toate detalii .

Joe Biden va anunta saptamana viitoare ajutoare economice legate de Covid-19 de ordinul miilor de miliarde de dolari

Presedintele ales Joe Biden a spus ca americanii au nevoie de ajutoare economice mai mari din cauza pandemiei de coronavirus si ca saptamana viitoare va prezenta un plan care costa mii de miliarde de dolari, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )