Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA, operatiune fara precedent in Romania. Rusia este in pericol, nu va accepta asa ceva

Playtech Playtech,
SUA, operatiune fara precedent in Romania. Rusia este in pericol, nu va accepta asa ceva

Romania ia o decizie fara precedent cu privire la viitorul relatiei cu Rusia. Se va intampla din 2021 la baza americana de la Campia Turzii. Este cel mai important pas facut de Pentagon in ultimii sase ani. Operatiunea Statelor Unite este fara precedent in Romania Baza de la Campia Turzii ar putea deveni unul dintre . continuă pe Playtech

Simona Halep rateaza banii de la Australian Open. Ce au decis australienii este fara precedent

Organizatorii de la Australian Open au luat o decizie iesita din comun: ii rasplatesc pe sportivii care vin neinsotiti la turneu. Halep nu se incadreaza, asa ca rateaza banii. Schimbare la Australian Open. Simona Halep rateaza banii pusi la dispozitie de organizatori Australian Open, primul turneul de Grand Slam al anului viitor, va incepe pe .

Surpriza fara precedent de la Lidl. Toti clientii trebuie sa stie ca se intampla in Romania

Lidl a dominat piata de retail anul acesta. Retailerul german a avut un plan pe anul 2020, dar s-a autodepasit, oferindu-le clientilor sai din Romania produse de calitate in aproape toata.

Recep Erdogan a rabufnit. Presedintele Turciei considera nedrepte sanctiunile SUA, dupa acordul cu Rusia: Este un atac deschis asupra suveranitatii noastre

Recep Erdogan a rabunit din nou, in urma sanctiunilor anuntate de Statele Unite ale Americii, pentru Turcia. Despre ce fel de alianta este vorba?! Aceasta decizie este un atac deschis asupra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )