Libnet.ro
UNICEF

22:00

SUA: Un parasutist militar a murit dupa ce s-a lovit in aer de un coleg, in timpul unui spectacol aerian (VIDEO)

B1 B1,
SUA: Un parasutist militar a murit dupa ce s-a lovit in aer de un coleg, in timpul unui spectacol aerian (VIDEO)

Un parasutist militar american si-a pierdut viata dupa ce s-a lovit in aer de un coleg, in timpul unui spectacol aerian, informeaza cotidianul Chicago Sun Times. Incidentul a avut loc in cursul unui salt. continuă pe B1

O fata de 12 ani a murit dupa ce o masina condusa de un tanar fara permis a cazut in parau din judetul Brasov: Soferul si alte doua fete au fost raniti

O fata de 12 ani a murit dupa ce un autoturism condus de un adolescent de 17 ani, fara permis, s-a rasturnat in albia unui parau din judetul Brasov, informeaza Mediafax. Soferul si alte doua fete de 10 si.

Vicepresedintele UDMR Sarmasag a murit dupa o plimbare cu ATV-ul

Vicepresedintele UDMR Sarmasag, Zsurzsan Gabor Zsolt, a murit dupa o plimbare cu ATV-ul. Consilierul local a pierdut controlul directiei de mers, s-a rasturnat si s-a izbit puternic de sosea, decedand pe.

Un avion care decolase de la Liverpool si se indrepta spre Bucuresti a aterizat de urgenta dupa ce a lovit o pasare

Un avion de pasageri care se indrepta care zbura de la Liverpool spre Bucuresti a aterizat de urgenta, dupa ce a lovit o pasare, informeaza Sky News. Avionul, de tip Boeing 737, apartinand companiei Blue Air,.

Un avion care zbura spre Bucuresti a aterizat de urgenta dupa ce a lovit o pasare

Un avion de pasageri al companiei Blue Air care se indrepta spre Bucuresti a aterizat de urgenta pe aeroportul din orasul britanic Liverpool dupa ce a lovit o pasare, informeaza site-ul postului Sky.

O fetita de trei luni a murit, dupa ce mama a lasat-o singura timp de 9 ore. Ce a facut femeia in tot acest timp a scandalizat o tara

O femeie din Marea Britanie a scandalizat o lume intreaga dupa ce copilul ei de trei luni a murit din cauza ei. Femeia si-a lasat fetita singura timp de noua ore. in tot acest timp ea s-a imbatat si a.

Patru militari au murit dupa prabusirea unui avion de lupta

Patru militari egipteni au murit si alti doi au fost raniti in apropiere de frontiera cu Libia, dupa ce o aeronava militara s-a prabusit in timpul unei misiuni antiteroriste, potrivit unor surse militare,.

A murit dupa ce a fost violata de trei minori

Femeia de 40 de ani din Deva, cunoscuta ca fiind persoana fara adapost, batuta si violata de trei minori in noaptea de 8 spre 9 august, a murit joi, 13 august, la spital, scrie voceatransilvaniei. ro. Decesul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )